pendik escort bayan
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

Siyaset 18.03.2017 - 20:08, Güncelleme: 18.03.2017 - 20:08
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. Yılı

ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Gölbaşı'nda tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda...

ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Gölbaşı'nda tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Jandarma Garnizon Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı. İlçe Kaymakamı Şenol Esmer ve Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından öğrenciler Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okudu. Törenin ardından Gölbaşı Şehitliğini ziyaret eden protokol üyeleri, şehitler için dua ederek, şehit aileleriyle kabirlere karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından davetliler, Kaymakamlığın şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlediği yemeğe katıldı. Burada konuşan Kaymakam Şenol Esmer, "Bu milletin bir evladı olmaktan dolayı onur duyuyorum. Bugünleri bize bahşeden çok değerli şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Burada bulunan şehit anne ve babalarının ve ellerinden öpüyorum." dedi.
ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Gölbaşı'nda tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda...

ANKARA (AA) - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla Gölbaşı'nda tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Belediye Başkanı Fatih Duruay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, Jandarma Garnizon Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Şenol Esmer ve Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından öğrenciler Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okudu.

Törenin ardından Gölbaşı Şehitliğini ziyaret eden protokol üyeleri, şehitler için dua ederek, şehit aileleriyle kabirlere karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretinin ardından davetliler, Kaymakamlığın şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlediği yemeğe katıldı.

Burada konuşan Kaymakam Şenol Esmer, "Bu milletin bir evladı olmaktan dolayı onur duyuyorum. Bugünleri bize bahşeden çok değerli şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Burada bulunan şehit anne ve babalarının ve ellerinden öpüyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.