pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. Yıl Dönümü

18.03.2018 - 12:03, Güncelleme: 18.03.2018 - 12:03
 

Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. Yıl Dönümü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit Astsubay Çavuş Ahmet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ndeki törende, anıta çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Maşı okundu.Kırşehir Valisi Necati Şentürk, şehitlik defterini imzaladı.Kur'an-ı Kerim okunup, dua edilmesinin ardından Vali Şentürk ve beraberindekiler, şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek, kabirlere karanfil bıraktı, şehit ailelerine taziyelerini sundu.Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen 'Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü' fotoğraf ve resim sergisini gezen Şentürk ve protokol üyeleri, kentteki bazı şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.Etkinliklere, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, şehit yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Şehit Astsubay Çavuş Ahmet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Şehit Astsubay Çavuş Ahmet Tozluklu Şehitliği'ndeki törende, anıta çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Maşı okundu.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, şehitlik defterini imzaladı.

Kur'an-ı Kerim okunup, dua edilmesinin ardından Vali Şentürk ve beraberindekiler, şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek, kabirlere karanfil bıraktı, şehit ailelerine taziyelerini sundu.

Cacabey Meydanı'nda gerçekleştirilen 'Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü' fotoğraf ve resim sergisini gezen Şentürk ve protokol üyeleri, kentteki bazı şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Etkinliklere, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, şehit yakınları, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.