pendik escort bayan
ak

Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu

10.05.2019 - 22:23, Güncelleme: 10.05.2019 - 22:23
 

Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde şehit yakınları ve gaziler iftarda bir araya geldi.Kahramankazan Kaymakamlığınca ilçedeki bir düğün...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde şehit yakınları ve gaziler iftarda bir araya geldi.Kahramankazan Kaymakamlığınca ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen iftara, Kahramankazan Kaymakam Engin Aksakal, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya, Mürted Hava Meydan Komutanı Albay Sadettin Karakan'ın yanı sıra şehit yakınları ve gaziler katıldı. Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başlayan programda Kaymakam Aksakal ve Belediye Başkanı Oğuz masaları tek tek ziyaret ederek ailelerle yakından ilgilendi.Kaymakam Aksakal, programda yaptığı konuşmada, vatanını sevdiğini söyleyen bir insanın bunu somut şekilde göstermesi gerektiğini ifade ederek, "Vatanın birliği, bütünlüğü ile ekonomik ve kültürel gelişmesi üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmemize bağlıdır." dedi.Konuşmalar sonrası katılımcılar birlikte iftar yaptı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde şehit yakınları ve gaziler iftarda bir araya geldi.Kahramankazan Kaymakamlığınca ilçedeki bir düğün...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde şehit yakınları ve gaziler iftarda bir araya geldi.

Kahramankazan Kaymakamlığınca ilçedeki bir düğün salonunda düzenlenen iftara, Kahramankazan Kaymakam Engin Aksakal, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Kaya, Mürted Hava Meydan Komutanı Albay Sadettin Karakan'ın yanı sıra şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Şehitler için Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başlayan programda Kaymakam Aksakal ve Belediye Başkanı Oğuz masaları tek tek ziyaret ederek ailelerle yakından ilgilendi.

Kaymakam Aksakal, programda yaptığı konuşmada, vatanını sevdiğini söyleyen bir insanın bunu somut şekilde göstermesi gerektiğini ifade ederek, "Vatanın birliği, bütünlüğü ile ekonomik ve kültürel gelişmesi üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmemize bağlıdır." dedi.

Konuşmalar sonrası katılımcılar birlikte iftar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.