pendik escort bayan
ak

Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"

28.07.2016 - 15:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 15:33
 

Şehit Yakınları Ve Gaziler İçin "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları yardım kampanyasına katılmaya davet etti.Tapsız yaptığı yazılı açıklamada, darbe girişiminde 246 vatandaşın şehit olduğunu ve hastanelerde tedavi gören onlarca yaralı vatandaşın bulunduğunu hatırlattı.Başbakanlığın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın öncülüğünü yaptığı bir yardım kampanyası başlatıldığını dile getiren Tapsız, düzenlenen bu kampanyanın amacının şehit ve yaralı ailelerinin acılarını ve kederlerini bir nebze olsun gidermek olduğunu vurguladı.Darbe girişimi sonrasında şehit olan ve yaralanan vatandaşların ailelerine yardımcı olmak amacıyla Ziraat, Halk ve Vakıflar Bankalarında hesap numaraları açıldığını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:"Bu bankaların açılan hesap numaralarına yardım ve bağışlar yapılabilir. Yardım kampanyasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarını davet ediyorum. Böylesine anlamlı ve önemli bir konuda kurum müdürlerinden de hassasiyet göstermelerini istiyorum. Gerçek ve tüzel kişilikler doğrudan doğruya bağışta bulunabilirler.Yardımda bulunmak isteyenler Vodafone, Turkcell ve Avea gibi telefon operatörleri aracılığıyla '1507'ye '15 Temmuz' kısa mesaj atarak '5 TL' bağışta bulunabilirsiniz. Buradan iş adamlarına da seslenmek istiyorum.Ülkemiz büyük bir faciadan kurtuldu.Vatandaşlarımız ülkenin geleceği için 246 şehit vererek kendi iradesine sahip çıktı."
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları yardım kampanyasına katılmaya davet etti.
Tapsız yaptığı yazılı açıklamada, darbe girişiminde 246 vatandaşın şehit olduğunu ve hastanelerde tedavi gören onlarca yaralı vatandaşın bulunduğunu hatırlattı.
Başbakanlığın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın öncülüğünü yaptığı bir yardım kampanyası başlatıldığını dile getiren Tapsız, düzenlenen bu kampanyanın amacının şehit ve yaralı ailelerinin acılarını ve kederlerini bir nebze olsun gidermek olduğunu vurguladı.
Darbe girişimi sonrasında şehit olan ve yaralanan vatandaşların ailelerine yardımcı olmak amacıyla Ziraat, Halk ve Vakıflar Bankalarında hesap numaraları açıldığını ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Bu bankaların açılan hesap numaralarına yardım ve bağışlar yapılabilir. Yardım kampanyasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarını davet ediyorum. Böylesine anlamlı ve önemli bir konuda kurum müdürlerinden de hassasiyet göstermelerini istiyorum. Gerçek ve tüzel kişilikler doğrudan doğruya bağışta bulunabilirler.Yardımda bulunmak isteyenler Vodafone, Turkcell ve Avea gibi telefon operatörleri aracılığıyla '1507'ye '15 Temmuz' kısa mesaj atarak '5 TL' bağışta bulunabilirsiniz. Buradan iş adamlarına da seslenmek istiyorum.Ülkemiz büyük bir faciadan kurtuldu.Vatandaşlarımız ülkenin geleceği için 246 şehit vererek kendi iradesine sahip çıktı."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.