pendik escort bayan
ak

Şehit Ve Gazi Çocuklarına Kırtasiye Yardımı

16.09.2017 - 10:58, Güncelleme: 16.09.2017 - 10:58
 

Şehit Ve Gazi Çocuklarına Kırtasiye Yardımı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir kırtasiye işletmecisi, şehit ve gazi ailelerin her bir çocuğuna 100'er liralık eğitim yardımında bulunuyor. Akdağmadeni'nde...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir kırtasiye işletmecisi, şehit ve gazi ailelerin her bir çocuğuna 100'er liralık eğitim yardımında bulunuyor. Akdağmadeni'nde 21 yıldır kırtasiyecilik yapan Ünsal Duran, ilçede bulunan şehit ve gazi çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını ücretsiz karşıladığını söyledi.Amacının, yeni eğitim öğretim yılında şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına yardımcı olmak olduğunu belirten Ünsal, "Ailelerimiz ve çocuklarımız gönül rahatlığı ile kırtasiyemize gelerek temel okul ihtiyaçlarını karşılayabilir. Tek yapmaları gereken şehit ve gazi yakını olduğunu beyan eden kimliklerini göstermeleri yeterlidir." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir kırtasiye işletmecisi, şehit ve gazi ailelerin her bir çocuğuna 100'er liralık eğitim yardımında bulunuyor. Akdağmadeni'nde...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni ilçesinde bir kırtasiye işletmecisi, şehit ve gazi ailelerin her bir çocuğuna 100'er liralık eğitim yardımında bulunuyor.

Akdağmadeni'nde 21 yıldır kırtasiyecilik yapan Ünsal Duran, ilçede bulunan şehit ve gazi çocuklarının kırtasiye ihtiyaçlarını ücretsiz karşıladığını söyledi.

Amacının, yeni eğitim öğretim yılında şehit ve gazi ailelerinin çocuklarına yardımcı olmak olduğunu belirten Ünsal, "Ailelerimiz ve çocuklarımız gönül rahatlığı ile kırtasiyemize gelerek temel okul ihtiyaçlarını karşılayabilir. Tek yapmaları gereken şehit ve gazi yakını olduğunu beyan eden kimliklerini göstermeleri yeterlidir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.