pendik escort bayan
ak

Şehit Uzman Çavuş Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

25.11.2016 - 17:03, Güncelleme: 25.11.2016 - 17:03
 

Şehit Uzman Çavuş Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazesi, Eskişehir'deki...

ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazesi, Eskişehir'deki törenin ardından Günyüzü ilçesinde toprağa verildi.Şehit Özcan'ın naaşı, kent merkezindeki Reşadiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Günyüzü'ye bağlı Gümüşkonak Mahallesi'ne getirildi.Mahalle meydanında cenaze namazı kılınmasının ardından şehit Özcan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, çok sayıda vatandaşın omuzlarında mezarlığa taşındı. Şehidin cenazesi, dualarla Gümüşkonak Mezarlığı'na defnedildi.Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazesi, Eskişehir'deki...

ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan'ın cenazesi, Eskişehir'deki törenin ardından Günyüzü ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Özcan'ın naaşı, kent merkezindeki Reşadiye Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Günyüzü'ye bağlı Gümüşkonak Mahallesi'ne getirildi.

Mahalle meydanında cenaze namazı kılınmasının ardından şehit Özcan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, çok sayıda vatandaşın omuzlarında mezarlığa taşındı. Şehidin cenazesi, dualarla Gümüşkonak Mezarlığı'na defnedildi.

Buradaki törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.