pendik escort bayan
ak

Şehit Uzman Çavuş Özcan İçin Cenaze Töreni

25.11.2016 - 13:48, Güncelleme: 25.11.2016 - 13:48
 

Şehit Uzman Çavuş Özcan İçin Cenaze Töreni

Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özcan için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi.Şehit Özcan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, baba evinde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Reşadiye Camisi bahçesine getirildi.Eskişehir Valiliğinde makam şoförü olarak görev yapan şehidin babası Mehmet Özcan ile bir hastanede işçi olan annesi Melek Özcan, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Şehidin eşi Ayşe Özcan ise çocukları 16 aylık Meleknur ve 15 günlük Mehmet Özcan ile töreni Reşadiye Camisi yakınında bir aracın içinden takip etti.Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Diğer oğlu Ramazan Özcan ile tabutun başına gelen baba Özcan, "Bir oğlum daha var. Onu da bu vatan, bu millet için veriyorum. Dünya duysun, bu ülkenin düşmanı kim varsa duysun. Bu oğlumu da bu vatan için şehit veriyorum." dedi. İl Müftü Vekili Dilaver Şahin'in kıldırdığı namazın ardından şehit Özcan'ın naaşı askerlerin omuzlarında taşınarak top arabasına konuldu. Bu sırada şehidin yakınları tabuta sarılarak ağladı.Şehit Özcan'ın cenazesi, törenin ardından defnedilmek üzere Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Mahallesi'ne gönderildi.
Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özcan için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan için memleketi Eskişehir'de cenaze töreni düzenlendi.

Şehit Özcan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, baba evinde helallik alınmasının ardından törenin yapılacağı Reşadiye Camisi bahçesine getirildi.

Eskişehir Valiliğinde makam şoförü olarak görev yapan şehidin babası Mehmet Özcan ile bir hastanede işçi olan annesi Melek Özcan, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti.

Şehidin eşi Ayşe Özcan ise çocukları 16 aylık Meleknur ve 15 günlük Mehmet Özcan ile töreni Reşadiye Camisi yakınında bir aracın içinden takip etti.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muharip Hava Kuvveti Komutan Yardımcısı Korgeneral İsmail Güneykaya, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Diğer oğlu Ramazan Özcan ile tabutun başına gelen baba Özcan, "Bir oğlum daha var. Onu da bu vatan, bu millet için veriyorum. Dünya duysun, bu ülkenin düşmanı kim varsa duysun. Bu oğlumu da bu vatan için şehit veriyorum." dedi.

İl Müftü Vekili Dilaver Şahin'in kıldırdığı namazın ardından şehit Özcan'ın naaşı askerlerin omuzlarında taşınarak top arabasına konuldu. Bu sırada şehidin yakınları tabuta sarılarak ağladı.

Şehit Özcan'ın cenazesi, törenin ardından defnedilmek üzere Günyüzü ilçesine bağlı Gümüşkonak Mahallesi'ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.