pendik escort bayan
ak

Şehit Uzman Çavuş İçin Mevlit Okutuldu

24.09.2016 - 17:28, Güncelleme: 24.09.2016 - 17:28
 

Şehit Uzman Çavuş İçin Mevlit Okutuldu

SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma...

SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adem Çelik için memleketi Sivas'ın Hafik İlçesinde mevlit okutuldu.Hafik Hacı izzet Örnek Merkez Cami'de okutulan mevlide şehidin babası Murat Çelik, kardeşi Muhammet Çelik, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hali̇l Korucu ve Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ile vatandaşlar katıldı.Hafik İlçe Müftülüğü imam hatibi ve müezzinleri tarafından okunan mevlit sonrası dualar edildi. Mevlidin ardından Hafik Belediye Düğün Salonu'nda şehit için hayır yemeği verildi. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Çelik, yaklaşık 7 ay süren tedavi sürecinin ardından 17 Eylül'de şehit olmuştu.
SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma...

SİVAS (AA) - Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adem Çelik için memleketi Sivas'ın Hafik İlçesinde mevlit okutuldu.

Hafik Hacı izzet Örnek Merkez Cami'de okutulan mevlide şehidin babası Murat Çelik, kardeşi Muhammet Çelik, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hali̇l Korucu ve Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan ile vatandaşlar katıldı.

Hafik İlçe Müftülüğü imam hatibi ve müezzinleri tarafından okunan mevlit sonrası dualar edildi. Mevlidin ardından Hafik Belediye Düğün Salonu'nda şehit için hayır yemeği verildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Çelik, yaklaşık 7 ay süren tedavi sürecinin ardından 17 Eylül'de şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.