pendik escort bayan
ak

Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu

30.06.2019 - 22:23, Güncelleme: 30.06.2019 - 22:23
 

Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit polis memuru Şükrü Can Kayadibi için mevlit okutuldu.Yıldırım Evci Dere Mahallesi’nde okutulan mevlit...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit polis memuru Şükrü Can Kayadibi için mevlit okutuldu.Yıldırım Evci Dere Mahallesi’nde okutulan mevlit sonrası davetlilere ve vatandaşlara yemek ikram edildi.Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, programda şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Sezer, "Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Allah şehidimizin annesine, babasına, kardeşlerine ve geride kalanlarına uzun ömür versin. Şehitlerimiz peygamberlerle beraberler. Allah herkese şehitlik nasip etmez, sevdiği kullarına şehitlik nasip eder." diye konuştu. Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise bu vatan için canını, kanını veren şehitleri ve gazileri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi. Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi, geçen ay Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit polis memuru Şükrü Can Kayadibi için mevlit okutuldu.Yıldırım Evci Dere Mahallesi’nde okutulan mevlit...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit polis memuru Şükrü Can Kayadibi için mevlit okutuldu.

Yıldırım Evci Dere Mahallesi’nde okutulan mevlit sonrası davetlilere ve vatandaşlara yemek ikram edildi.

Çubuk Kaymakamı Uğur Sezer, programda şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Sezer, "Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun. Allah şehidimizin annesine, babasına, kardeşlerine ve geride kalanlarına uzun ömür versin. Şehitlerimiz peygamberlerle beraberler. Allah herkese şehitlik nasip etmez, sevdiği kullarına şehitlik nasip eder." diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise bu vatan için canını, kanını veren şehitleri ve gazileri hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi, geçen ay Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.