pendik escort bayan
ak

Şehit Polis Irmak'ın Evinde Yas Var

28.07.2016 - 18:13, Güncelleme: 28.07.2016 - 18:13
 

Şehit Polis Irmak'ın Evinde Yas Var

Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var

ANKARA (AA) - Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamza Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var. Şehit Irmak'ın Yenimahalle ilçesi Ergazi Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı.Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kurulan evin önünde, 25 yaşındaki şehit polis için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.Van'dan Ankara'ya hava yoluyla getirilen Irmak'ın cenazesinin yarın defnedilmeden önce helallik almak için evine getirileceği öğrenildi.Şehit Irmak'ın cenazesinin, yarın Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.Hakkari'de, dün terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda 2 polis memuru şehit olmuş, 11 polis, bir asker ve 3 vatandaş yaralanmıştı.
Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var

ANKARA (AA) - Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hamza Irmak'ın Ankara'daki evinde yas var.

Şehit Irmak'ın Yenimahalle ilçesi Ergazi Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı.

Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kurulan evin önünde, 25 yaşındaki şehit polis için Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

Van'dan Ankara'ya hava yoluyla getirilen Irmak'ın cenazesinin yarın defnedilmeden önce helallik almak için evine getirileceği öğrenildi.

Şehit Irmak'ın cenazesinin, yarın Kocatepe Camisi'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'ne defnedileceği belirtildi.

Hakkari'de, dün terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda 2 polis memuru şehit olmuş, 11 polis, bir asker ve 3 vatandaş yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.