pendik escort bayan
ak

Şehit Polis Devrilmez İçin Mevlit Okutuldu

20.01.2017 - 16:48, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:48
 

Şehit Polis Devrilmez İçin Mevlit Okutuldu

YOZGAT (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez için Sarıkaya'da mevlit okutuldu.Sarıkaya Kaymakamlığı...

YOZGAT (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez için Sarıkaya'da mevlit okutuldu.Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından Köprücek Mahallesi Camisi'nde okutulan mevlit programında, şehit polis memuru Devrilmez ve tüm şehitler için Kur'an okunup dua edildi. Cami çıkışında yaklaşık bin kişiye yemek ikram edildi. Mevlit programına, Kaymakam Yasin Özcan, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Yeleğen, Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomiseri Serkan Mercan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YOZGAT (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez için Sarıkaya'da mevlit okutuldu.Sarıkaya Kaymakamlığı...

YOZGAT (AA) - İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez için Sarıkaya'da mevlit okutuldu.

Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından Köprücek Mahallesi Camisi'nde okutulan mevlit programında, şehit polis memuru Devrilmez ve tüm şehitler için Kur'an okunup dua edildi.

Cami çıkışında yaklaşık bin kişiye yemek ikram edildi.

Mevlit programına, Kaymakam Yasin Özcan, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Adem Yeleğen, Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomiseri Serkan Mercan, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.