pendik escort bayan
ak

Şehit Özalkan İçin Taziye Çadırı Kuruldu

23.01.2018 - 12:58, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:58
 

Şehit Özalkan İçin Taziye Çadırı Kuruldu

Zeytin Dalı Harekatı sırasında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın Sincan'daki baba evi önünde taziye çadırı kuruldu

ANKARA (AA) - Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Sincan ilçesindeki baba evi önünde Sincan Belediyesince taziye çadırı kuruldu. Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın ay yıldızlı bayrağa sarılı cenazesi, helallik alınması için Sincan ilçesinin Törekent Mahallesi 314. Sokak'ta bulunan baba evine getirildi. Aile üyeleri, komşuları ve sevenleri Özalkan'ın cenazesini taşıyan aracın etrafını sardı. Bu sırada tekbir ve salavat getirildi. Babası Selahattin, annesi Hatice ve eşi Şeyma Özalkan tabuta dokunarak dualar etti.Helalliğin alınması ve Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından cenaze aracı, şehidin naaşını Akseki Camisi’ne götürmek üzere yola çıktı. Sincan Belediyesi tarafından şehit Özalkan'ın baba evinin bulunduğu sokakta taziye çadırı kuruldu.
Zeytin Dalı Harekatı sırasında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın Sincan'daki baba evi önünde taziye çadırı kuruldu

ANKARA (AA) - Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Sincan ilçesindeki baba evi önünde Sincan Belediyesince taziye çadırı kuruldu.

Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Özalkan'ın ay yıldızlı bayrağa sarılı cenazesi, helallik alınması için Sincan ilçesinin Törekent Mahallesi 314. Sokak'ta bulunan baba evine getirildi.

Aile üyeleri, komşuları ve sevenleri Özalkan'ın cenazesini taşıyan aracın etrafını sardı. Bu sırada tekbir ve salavat getirildi.

Babası Selahattin, annesi Hatice ve eşi Şeyma Özalkan tabuta dokunarak dualar etti.

Helalliğin alınması ve Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından cenaze aracı, şehidin naaşını Akseki Camisi’ne götürmek üzere yola çıktı.

Sincan Belediyesi tarafından şehit Özalkan'ın baba evinin bulunduğu sokakta taziye çadırı kuruldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.