pendik escort bayan
ak

Şehit Nebi Arslan'ın İsmi Öğretmenevine Verildi

16.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 16.11.2016 - 15:58
 

Şehit Nebi Arslan'ın İsmi Öğretmenevine Verildi

KONYA (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı GATA'da şehit olan Jandarma...

KONYA (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan'ın ismi Akşehir'deki öğretmenevine verildi.Akşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ın Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti.Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, törende yaptığı konuşmada, Şehit Arslan'ın hatırasını bir kez daha yaşatmak için şehidin isminin öğretmenevine verildiğini söyledi.Emeği geçen herkese teşekkür eden Sezgin, şöyle konuştu:"Aziz vatanımız için şehit olan Nebi Arslan gibi gönüllerde yaşayan şehitlerimizin eserlerde de isimlerini yaşatmak için bugün öğretmenevimizin ismini Şehit Nebi Arslan Öğretmen Evi olarak hizmete açıyoruz. Bugün gurur günümüz. Bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla vatan oldu. Onlar sayesinde bu coğrafyada bu topraklarda huzur içinde yaşıyoruz. Memleketimiz için, vatanımız için, her mevkiden her makamdan insanlarımız, canları pahasına bizim huzurumuz, birliğimiz dirliğimiz için şehit oluyor. Yakın tarihte yine değerli meslektaşımız Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk şehit oldu. Allah hepsinden razı olsun. Şu anda vatanımız için canla başla görev yapan güvenlik kuvvetlerimize de bu yolda Allah güç ve kuvvet versin. Ben, bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum."Konuşmaların ardından öğretmenevinin yeni tabelası, törene katılan protokol ve şehidin babası Kemal Arslan tarafından açıldı.
KONYA (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı GATA'da şehit olan Jandarma...

KONYA (AA) - Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün saldırısında yaralandıktan sonra tedavi altına alındığı GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Nebi Arslan'ın ismi Akşehir'deki öğretmenevine verildi.

Akşehir Öğretmenevi'nde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ın Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti.

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, törende yaptığı konuşmada, Şehit Arslan'ın hatırasını bir kez daha yaşatmak için şehidin isminin öğretmenevine verildiğini söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Sezgin, şöyle konuştu:

"Aziz vatanımız için şehit olan Nebi Arslan gibi gönüllerde yaşayan şehitlerimizin eserlerde de isimlerini yaşatmak için bugün öğretmenevimizin ismini Şehit Nebi Arslan Öğretmen Evi olarak hizmete açıyoruz. Bugün gurur günümüz. Bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla vatan oldu. Onlar sayesinde bu coğrafyada bu topraklarda huzur içinde yaşıyoruz. Memleketimiz için, vatanımız için, her mevkiden her makamdan insanlarımız, canları pahasına bizim huzurumuz, birliğimiz dirliğimiz için şehit oluyor. Yakın tarihte yine değerli meslektaşımız Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk şehit oldu. Allah hepsinden razı olsun. Şu anda vatanımız için canla başla görev yapan güvenlik kuvvetlerimize de bu yolda Allah güç ve kuvvet versin. Ben, bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum."

Konuşmaların ardından öğretmenevinin yeni tabelası, törene katılan protokol ve şehidin babası Kemal Arslan tarafından açıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.