pendik escort bayan
ak

Şehit Kızının İlk Yaş Günü Kutlandı

Siyaset 27.01.2019 - 14:48, Güncelleme: 27.01.2019 - 14:48
 

Şehit Kızının İlk Yaş Günü Kutlandı

Eskişehir'de, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 25 yaşındaki Recep Çetin'in bir yaşına giren kızı için doğum günü düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Recep Çetin'in bir yaşına giren kızı Gökçen için doğum günü etkinliği düzenlendi.Kentteki bir otelde şehidin ailesi tarafından düzenlenen etkinliğe, şehidin babası Eyüp Çetin, annesi Sevgi Çetin, eşi Yeter Çetin ve yakınlarıyla İl Jandarma Komutanlığı çalışanları ve davetliler katıldı. Etkinlikte şehidin bir yaşına giren kızı Gökçen için hazırlanan pasta davetlilere ikram edildi.TSK Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Recep Çeti̇n 2 Mart 2018'de Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlanmıştı.
Eskişehir'de, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 25 yaşındaki Recep Çetin'in bir yaşına giren kızı için doğum günü düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Recep Çetin'in bir yaşına giren kızı Gökçen için doğum günü etkinliği düzenlendi.

Kentteki bir otelde şehidin ailesi tarafından düzenlenen etkinliğe, şehidin babası Eyüp Çetin, annesi Sevgi Çetin, eşi Yeter Çetin ve yakınlarıyla İl Jandarma Komutanlığı çalışanları ve davetliler katıldı.

Etkinlikte şehidin bir yaşına giren kızı Gökçen için hazırlanan pasta davetlilere ikram edildi.

TSK Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Recep Çeti̇n 2 Mart 2018'de Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.