pendik escort bayan
ak

Şehit İşçi Cumali Akman Taktik Tatbikatı

23.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 23.03.2018 - 16:03
 

Şehit İşçi Cumali Akman Taktik Tatbikatı

Akdeniz Bölge Komutanlığınca yürütülen tatbikat kapsamında deniz eğitimleri tamamlandı

ANKARA (AA) - Akdeniz Bölge Komutanlığının Doğu Akdeniz'deki taktik tatbikatında, deniz eğitimlerinin tamamlandığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre, "Şehit İşçi Cumali Akman Taktik Tatbikatı-01/18", Doğu Akdeniz'de yürütüldü.Tatbikatta, Akdeniz Bölge Komutanlığına ait bir çıkarma gemisi ve 3 karakol gemisinin katılımıyla deniz eğitimleri tamamlandı.
Akdeniz Bölge Komutanlığınca yürütülen tatbikat kapsamında deniz eğitimleri tamamlandı

ANKARA (AA) - Akdeniz Bölge Komutanlığının Doğu Akdeniz'deki taktik tatbikatında, deniz eğitimlerinin tamamlandığı bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamaya göre, "Şehit İşçi Cumali Akman Taktik Tatbikatı-01/18", Doğu Akdeniz'de yürütüldü.

Tatbikatta, Akdeniz Bölge Komutanlığına ait bir çıkarma gemisi ve 3 karakol gemisinin katılımıyla deniz eğitimleri tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.