pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit İçin Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

11.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 11.12.2017 - 12:48
 

Şehit İçin Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya oluşumu olan "Etkinlik Kayseri" grubu 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park çevresinde gerçekleştirilen terör olayında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya oluşumu olan "Etkinlik Kayseri" grubu 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park çevresinde gerçekleştirilen terör olayında şehit olan polis memuru Osman Börklüoğlu için "Yılanlıdağ Zirve doğa yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirdi.Etkinlik Kayseri grubundan yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 100 kişinin katıldığı doğa yürüyüşü Yılanlıdağ'da yapıldı.Grup adına açıklama yapan Oğuzhan Abdi Oğuz, 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park bombalı terör saldırısı sonucu şehit olan Polis memuru Osman Börklüoğlu için bir araya geldiklerini aktardı.Çeşitli etkinliklerde bir araya geldiklerini vurgulayan Oğuz, şuları kaydetti:"Geçen sene 10 aralık 2016 tarihinde Vodafone Park bombalı saldırısında şehit olan arkadaşı Osman Börklüoğlu anısına Yılanlıdağ Zirve doğa yürüyüşünü gerçekleştirdik. Tam 1 yıl sonra şehidimizi anmak ve anısını yaşatmak kadar anlamlı bir şey yok, bizler için bu bağlamda bu yürüyüşe katılan dostlarımıza teşekkür ederiz ve şehidimizin ailesine bir kez daha sabırlar dileriz."Yaklaşık 3 saat süren yürüyüşte, zirveye ulaşan grubun İstiklal Marşını okuduğu ve Yılanlıdağ Zirve defterine düşüncelerini yazdıkları ifade edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya oluşumu olan "Etkinlik Kayseri" grubu 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park çevresinde gerçekleştirilen terör olayında...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sosyal medya oluşumu olan "Etkinlik Kayseri" grubu 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park çevresinde gerçekleştirilen terör olayında şehit olan polis memuru Osman Börklüoğlu için "Yılanlıdağ Zirve doğa yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik Kayseri grubundan yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 100 kişinin katıldığı doğa yürüyüşü Yılanlıdağ'da yapıldı.

Grup adına açıklama yapan Oğuzhan Abdi Oğuz, 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park bombalı terör saldırısı sonucu şehit olan Polis memuru Osman Börklüoğlu için bir araya geldiklerini aktardı.

Çeşitli etkinliklerde bir araya geldiklerini vurgulayan Oğuz, şuları kaydetti:

"Geçen sene 10 aralık 2016 tarihinde Vodafone Park bombalı saldırısında şehit olan arkadaşı Osman Börklüoğlu anısına Yılanlıdağ Zirve doğa yürüyüşünü gerçekleştirdik. Tam 1 yıl sonra şehidimizi anmak ve anısını yaşatmak kadar anlamlı bir şey yok, bizler için bu bağlamda bu yürüyüşe katılan dostlarımıza teşekkür ederiz ve şehidimizin ailesine bir kez daha sabırlar dileriz."

Yaklaşık 3 saat süren yürüyüşte, zirveye ulaşan grubun İstiklal Marşını okuduğu ve Yılanlıdağ Zirve defterine düşüncelerini yazdıkları ifade edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.