pendik escort bayan
ak

Şehit babası Halisdemir Sivas'ta

31.07.2017 - 15:56, Güncelleme: 31.07.2017 - 15:56
 

Şehit babası Halisdemir Sivas'ta

15 Temmuz şehidi astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamlarında ziyaret etti.

SİVAS (AA) - 15 Temmuz şehidi astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamlarında ziyaret etti. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, şehit astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, kentte bulunması dolayısıyla Vali Gül'e ziyaret ederek görüştü. Vali Gül, şehit babasını kabulde yaptığı konuşmada, baba Halisdemir'e ziyareti için teşekkür ederek, "Evladınız bir kahraman. Devleti, milleti ve bayrağı için canını feda etti. O unutulmadı, unutulmayacak. Siz de o kahramanın babasısınız. Bu açıdan sizleri Sivas’ta görmek bizleri çok mutlu etti." dedi.Hain darbe girişimine karşı direnen ve şehit olan 250 vatandaşın her birinin de kahraman olduğunu vurgulayan Gül, "Bu şehitlerimizin anneleri ve babaları da kahraman çünkü evlatlarını en güzel şekilde vatan sevgisiyle yetiştirmişler. Şehitlerimizin Allah mekanlarını cennet etsin." ifadelerini kullandı.Sivas'a ilk kez geldiğini ve kentte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren baba Halisdemir, oğlunu yitireli 1 yıl 15 gün olduğunu ancak yurt içi ve yurt dışından gelenlerin bu sürede kendilerini hiç yalnız bırakmadığını kaydetti. Baba Halisdemir, oğlunun isminin yaşamaya devam ettiğini belirterek, "Oğlum Türk milletine böyle bir kahramanlık yaptı. Çok mutluyum. İki torunum var, torunumun biri 5, diğeri 12 yaşında. Biz de bir deyim vardır, 'ağaç yaş iken eğilir.' Onları da vatan aşkı ile yetiştiriyorum." İfadelerini kullandı. Ziyarette 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği yönetimi de hazır bulundu. - Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretinden dolayı Halisdemir'e teşekkür eden Aydın, şunları söyledi:''Bir Halisdemir şehit olur, bin Halisdemir dünyaya gelir. 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli dönüm noktalarından birisi kahraman Ömer Halisdemir'in, Özel Kuvvetler Komutanlığında kendini feda ederek darbeye dur deyişidir. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır, sizlere minnettarız." Aydın, şehit babasına kentte Ömer Halisdemir’in anısını yaşatacak bir müze ya da bir park oluşturmak istediklerini bildirdi. Şehit babası Halisdemir, bu çalışmadan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti. 
15 Temmuz şehidi astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamlarında ziyaret etti.

SİVAS (AA) - 15 Temmuz şehidi astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamlarında ziyaret etti. 

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, şehit astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, kentte bulunması dolayısıyla Vali Gül'e ziyaret ederek görüştü. 

Vali Gül, şehit babasını kabulde yaptığı konuşmada, baba Halisdemir'e ziyareti için teşekkür ederek, "Evladınız bir kahraman. Devleti, milleti ve bayrağı için canını feda etti. O unutulmadı, unutulmayacak. Siz de o kahramanın babasısınız. Bu açıdan sizleri Sivas’ta görmek bizleri çok mutlu etti." dedi.

Hain darbe girişimine karşı direnen ve şehit olan 250 vatandaşın her birinin de kahraman olduğunu vurgulayan Gül, "Bu şehitlerimizin anneleri ve babaları da kahraman çünkü evlatlarını en güzel şekilde vatan sevgisiyle yetiştirmişler. Şehitlerimizin Allah mekanlarını cennet etsin." ifadelerini kullandı.

Sivas'a ilk kez geldiğini ve kentte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren baba Halisdemir, oğlunu yitireli 1 yıl 15 gün olduğunu ancak yurt içi ve yurt dışından gelenlerin bu sürede kendilerini hiç yalnız bırakmadığını kaydetti. 

Baba Halisdemir, oğlunun isminin yaşamaya devam ettiğini belirterek, "Oğlum Türk milletine böyle bir kahramanlık yaptı. Çok mutluyum. İki torunum var, torunumun biri 5, diğeri 12 yaşında. Biz de bir deyim vardır, 'ağaç yaş iken eğilir.' Onları da vatan aşkı ile yetiştiriyorum." İfadelerini kullandı. 

Ziyarette 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği yönetimi de hazır bulundu. 

- Belediye Başkanı Aydın'a ziyaret 

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı da makamında ziyaret etti. 

Ziyaretinden dolayı Halisdemir'e teşekkür eden Aydın, şunları söyledi:

''Bir Halisdemir şehit olur, bin Halisdemir dünyaya gelir. 15 Temmuz darbe girişiminin en önemli dönüm noktalarından birisi kahraman Ömer Halisdemir'in, Özel Kuvvetler Komutanlığında kendini feda ederek darbeye dur deyişidir. Böyle bir evlat yetiştirdiğiniz için size ne kadar teşekkür etsek azdır, sizlere minnettarız." 

Aydın, şehit babasına kentte Ömer Halisdemir’in anısını yaşatacak bir müze ya da bir park oluşturmak istediklerini bildirdi. 

Şehit babası Halisdemir, bu çalışmadan büyük memnuniyet duyacağını ifade etti. 

20170731_2_25025919_24591555_web.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.