pendik escort bayan
ak

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı Hizmete Girdi

10.06.2017 - 14:18, Güncelleme: 10.06.2017 - 14:18
 

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı Hizmete Girdi

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Belediye tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı vatandaşların hizmetine girdi. Konya’da pikniğin...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Belediye tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı vatandaşların hizmetine girdi. Konya’da pikniğin gözde adresi ilçelerden Beyşehir, yeni mesire alanına kavuştu. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin 11,6 hektarlık alanda halka hizmet verecek yeni bir mesire alanına kavuştuğunu söyledi.Mesire alanında çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını, kır lokantası ve düğün salonu bölümünün hizmete açıldığını belirten Özaltun, "Mekan ramazan ayı ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Yaz mevsimi ile birlikte piknik sezonunun da başlamasıyla bu alandan vatandaşlarımız ücretsiz olarak istifade etmeye başladı. Zaman içerisinde yapımı tamamlanan ahşap bungalov evlerden de halkımız istifade etmeye başlayacak." diye konuştu.
KONYA (AA) - Beyşehir'de, Belediye tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı vatandaşların hizmetine girdi. Konya’da pikniğin...

KONYA (AA) - Beyşehir'de, Belediye tarafından yapımı tamamlanan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Mesire Alanı vatandaşların hizmetine girdi.

Konya’da pikniğin gözde adresi ilçelerden Beyşehir, yeni mesire alanına kavuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin 11,6 hektarlık alanda halka hizmet verecek yeni bir mesire alanına kavuştuğunu söyledi.

Mesire alanında çalışmaların büyük bölümünün tamamlandığını, kır lokantası ve düğün salonu bölümünün hizmete açıldığını belirten Özaltun, "Mekan ramazan ayı ile birlikte vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Yaz mevsimi ile birlikte piknik sezonunun da başlamasıyla bu alandan vatandaşlarımız ücretsiz olarak istifade etmeye başladı. Zaman içerisinde yapımı tamamlanan ahşap bungalov evlerden de halkımız istifade etmeye başlayacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.