pendik escort bayan
ak

Şehit Ailesine Ziyaret

17.02.2019 - 15:58, Güncelleme: 17.02.2019 - 15:58
 

Şehit Ailesine Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, şehit ailesini evinde ziyaret etti.Kaplan ve Gökgöz'ü...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, şehit ailesini evinde ziyaret etti.Kaplan ve Gökgöz'ü ziyarette şehit Hakan Toydemir’in annesi Safiye ve babası Necip Toydemir karşıladı.Kaplan, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, şehitleri ve onları yetiştiren anne ve babaları asla unutmayacaklarını söyledi. Şehit ailelerine zaman zaman ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Kaplan, bu ziyaretlerde ailelerin istek ve ihtiyaçlarını sorduklarını belirtti.Şehidin babası Toydemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaplan ve Gökgöz'e teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, şehit ailesini evinde ziyaret etti.Kaplan ve Gökgöz'ü...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, şehit ailesini evinde ziyaret etti.

Kaplan ve Gökgöz'ü ziyarette şehit Hakan Toydemir’in annesi Safiye ve babası Necip Toydemir karşıladı.

Kaplan, şehitlere Allah'tan rahmet dilerken, şehitleri ve onları yetiştiren anne ve babaları asla unutmayacaklarını söyledi.

Şehit ailelerine zaman zaman ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Kaplan, bu ziyaretlerde ailelerin istek ve ihtiyaçlarını sorduklarını belirtti.

Şehidin babası Toydemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaplan ve Gökgöz'e teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.