pendik escort bayan
ak

Şehit Ailelerinden Vali Akın'a Ziyaret

24.05.2018 - 17:38, Güncelleme: 24.05.2018 - 17:38
 

Şehit Ailelerinden Vali Akın'a Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan ve dernek üyeleri, görevine yeni atanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan ve dernek üyeleri, görevine yeni atanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı ziyaret etti.Vali Akın'ı makamında ziyaret eden şehit aileleri, yeni görevinde başarı diledi. Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, bu toprakların vatan kılınmasını sağlayan şehitlerin emaneti olan şehit yakınlarını makamında görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.Kırşehir'de görev yaptığı sürece şehit yakınları ile sık sık bir araya geleceklerini belirten Vali Akın, "Şehitlik, kutsal dinimizce de en yüksek mertebe olarak kabul edilmektedir. Sizler şehitlerimizin bizlere kutsal birer emanetisiniz. Sizlerle sürekli bir araya gelecek, sorunlarınızı dinleyeceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan ve dernek üyeleri, görevine yeni atanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan ve dernek üyeleri, görevine yeni atanan Kırşehir Valisi İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Vali Akın'ı makamında ziyaret eden şehit aileleri, yeni görevinde başarı diledi. Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, bu toprakların vatan kılınmasını sağlayan şehitlerin emaneti olan şehit yakınlarını makamında görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Kırşehir'de görev yaptığı sürece şehit yakınları ile sık sık bir araya geleceklerini belirten Vali Akın, "Şehitlik, kutsal dinimizce de en yüksek mertebe olarak kabul edilmektedir. Sizler şehitlerimizin bizlere kutsal birer emanetisiniz. Sizlerle sürekli bir araya gelecek, sorunlarınızı dinleyeceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.