pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit ailelerinden imzacı akademisyenlere tepki

15.01.2016 - 15:07, Güncelleme: 15.01.2016 - 15:07
 

Şehit ailelerinden imzacı akademisyenlere tepki

SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenlere...

 SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenlere tepki gösterdi.'Barış İçin Akademisyenler Oluşumu" tarafından hazırlanan ve 89 üniversiteden 1128 akademisyen ve araştırma görevlisinin imzasıyla yayınlanan "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal tepki gösterdi. Dernek binasında basın toplantısı yapan Mustafa Hızal, "Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bugün geldiğimiz bu durumda yıllardır terörle mücadelenin dış güçler tarafından desteklendiği bilinmekteydi. Bu günlerde görüldü ki ülkemizin geleceğine yön verecek olan bu şahsiyetsizler, bu milletin etnik kökenlerini, genlerini, bu milletin bölünmesi ve parçalanması için akademik kariyerlerini yapan şahsiyetsizlerdir" dedi."HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"Şehit aileleri ve gazileri olarak akademisyenlere haklarını helal etmediklerini söyleyen Hızal, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisini aşılayacaklarına, bu ülkenin birlik, beraberlik, kardeşliğine nasıl bir yol yaparız diyen, bir grup akademisyen furyasının içerisindeyiz. Bu cennet vatanımızda bizler için çok kıymetli ve onur duyduğumu bu makamlara gelen bu zihniyeti taşıyan akademisyenlere şehit aileleri ve gaziler olarak haklarımızı helal etmiyoruz" diye konuştu. Bildiriye imza atan akademisyenleri ihanetle suçlayan Hızal, "Kendilerini aydın zanneden karanlık vatan hainleri, bu güzelim vatanımızın suyundan, denizinden, dağından, ovasından, ekmeğinden ve her türlü nimetlerinden faydalanan zalimler, bu şehitlerimizin geride kalan doğmamış çocukları, gözü yaşlı yavrularının anne ve babalarımızın bu feryatları sizlerin hiç mi vicdanlarınızı sızlatmıyor? Bu nasıl insanlıktır, bu nasıl caniliktir?" diye sordu.FOTOĞRAFLI 
SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenlere...

 

SİVAS Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenlere tepki gösterdi.

'Barış İçin Akademisyenler Oluşumu" tarafından hazırlanan ve 89 üniversiteden 1128 akademisyen ve araştırma görevlisinin imzasıyla yayınlanan "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal tepki gösterdi.

Dernek binasında basın toplantısı yapan Mustafa Hızal, "Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bugün geldiğimiz bu durumda yıllardır terörle mücadelenin dış güçler tarafından desteklendiği bilinmekteydi. Bu günlerde görüldü ki ülkemizin geleceğine yön verecek olan bu şahsiyetsizler, bu milletin etnik kökenlerini, genlerini, bu milletin bölünmesi ve parçalanması için akademik kariyerlerini yapan şahsiyetsizlerdir" dedi.

"HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

Şehit aileleri ve gazileri olarak akademisyenlere haklarını helal etmediklerini söyleyen Hızal, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisini aşılayacaklarına, bu ülkenin birlik, beraberlik, kardeşliğine nasıl bir yol yaparız diyen, bir grup akademisyen furyasının içerisindeyiz. Bu cennet vatanımızda bizler için çok kıymetli ve onur duyduğumu bu makamlara gelen bu zihniyeti taşıyan akademisyenlere şehit aileleri ve gaziler olarak haklarımızı helal etmiyoruz" diye konuştu.

Bildiriye imza atan akademisyenleri ihanetle suçlayan Hızal, "Kendilerini aydın zanneden karanlık vatan hainleri, bu güzelim vatanımızın suyundan, denizinden, dağından, ovasından, ekmeğinden ve her türlü nimetlerinden faydalanan zalimler, bu şehitlerimizin geride kalan doğmamış çocukları, gözü yaşlı yavrularının anne ve babalarımızın bu feryatları sizlerin hiç mi vicdanlarınızı sızlatmıyor? Bu nasıl insanlıktır, bu nasıl caniliktir?" diye sordu.

FOTOĞRAFLI

 

Şehit ailelerinden imzacı akademisyenlere tepki

Şehit ailelerinden imzacı akademisyenlere tepki

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.