pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Ve Gazilere Ücretsiz Spor Hizmeti

11.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 11.12.2017 - 16:33
 

Şehit Aileleri Ve Gazilere Ücretsiz Spor Hizmeti

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir spor salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir spor salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki spor salonunu ziyaret eden Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, işletmeci ve antrenör Erhan Yılmaz'a teşekkür etti. İlçedeki herkesin imkanları ölçüsünde şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıktığını anlatan Avan, "Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkılması bizleri son derece mutlu etti. Biz de bu kardeşimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. İçteki vatan hainleriyle birlikte neredeyse bütün dünyanın ülkemize saldırdığı bu dönemde sayın Erhan Yılmaz hocamızı, anlamlı hizmet ve örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz." diye konuştu. Erhan Yılmaz da şunları söyledi: "Cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve vücudunun bir parçasını veren gazilerimiz için ne yapsak azdır. Tüm imkanlarımızla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hizmetine hazırız. Özellikle de onların emaneti olan geçleri başarılı bir sporcu yapmak için bütün imkanımızı seferber edeceğiz. Onlara böyle hizmet vermek bizlere de manevi bir haz veriyor." Ziyaretin anısına Avan tarafından Yılmaz'a Türk bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı duvar saati hediye edildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir spor salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı. Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir spor salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki spor salonunu ziyaret eden Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, işletmeci ve antrenör Erhan Yılmaz'a teşekkür etti.

İlçedeki herkesin imkanları ölçüsünde şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıktığını anlatan Avan, "Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkılması bizleri son derece mutlu etti.

Biz de bu kardeşimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. İçteki vatan hainleriyle birlikte neredeyse bütün dünyanın ülkemize saldırdığı bu dönemde sayın Erhan Yılmaz hocamızı, anlamlı hizmet ve örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Erhan Yılmaz da şunları söyledi:

"Cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve vücudunun bir parçasını veren gazilerimiz için ne yapsak azdır. Tüm imkanlarımızla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hizmetine hazırız. Özellikle de onların emaneti olan geçleri başarılı bir sporcu yapmak için bütün imkanımızı seferber edeceğiz. Onlara böyle hizmet vermek bizlere de manevi bir haz veriyor."

Ziyaretin anısına Avan tarafından Yılmaz'a Türk bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı duvar saati hediye edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.