pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Lösemili Çocuklar İçin Kan Bağışı

05.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 05.07.2019 - 14:08
 

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Lösemili Çocuklar İçin Kan Bağışı

Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından lösemili çocuklar için kan bağışı kampanyası düzenlendi

Ankara (AA) - Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhterem Doğan, lösemili çocuklar için kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirtti. Türk Kızılay tarafından, derneğin başlattığı kampanya kapsamında Sincan Lale Meydanı'nda kan bağışı kabul edildi.Dernek Başkanı Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1994'te Diyarbakır'da görev yaptığı sırada bir saldırı sonucu gazi olduğunu söyleyerek, kampanyayla birlik ve beraberlik içinde farkındalık yaratmak istediklerini ifade etti.Doğan, Türk Kızılay ile yaptıkları protokol kapsamında başlattıkları kan bağışı kampanyasının ikinci ayağının Ankara Merkez'de gerçekleştirileceğini aktardı. Kampanyaya kan bağışlayarak destek olanlardan Sincan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Remzi Şahin, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Gazi Ertan Acır, "Şehit aileleri ve gaziler olarak kan bağışını görev edindik." dedi.
Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından lösemili çocuklar için kan bağışı kampanyası düzenlendi

Ankara (AA) - Anadolu Avrasya Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhterem Doğan, lösemili çocuklar için kan bağışı kampanyası başlattıklarını belirtti.

Türk Kızılay tarafından, derneğin başlattığı kampanya kapsamında Sincan Lale Meydanı'nda kan bağışı kabul edildi.

Dernek Başkanı Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1994'te Diyarbakır'da görev yaptığı sırada bir saldırı sonucu gazi olduğunu söyleyerek, kampanyayla birlik ve beraberlik içinde farkındalık yaratmak istediklerini ifade etti.

Doğan, Türk Kızılay ile yaptıkları protokol kapsamında başlattıkları kan bağışı kampanyasının ikinci ayağının Ankara Merkez'de gerçekleştirileceğini aktardı.

Kampanyaya kan bağışlayarak destek olanlardan Sincan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ahmet Remzi Şahin, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Gazi Ertan Acır, "Şehit aileleri ve gaziler olarak kan bağışını görev edindik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.