pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Ve Gaziler Sinemada Buluştu

16.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 16.01.2018 - 16:08
 

Şehit Aileleri Ve Gaziler Sinemada Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, şehit aileleri ve gaziler için sinema etkinliği düzenlendi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Şehit...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, şehit aileleri ve gaziler için sinema etkinliği düzenlendi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen organizasyonda, şehit yakınları ve gaziler, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve dramatik bir hikayeyi konu alan "Ayla" filmini izledi.Özel bir sinemanın salonunda buluşan şehit aileleri ve gaziler, film gösterimi sırasında duygusal anlar yaşadı.Etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan, Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Kemal Parlak, Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, şehit aileleri ve gaziler için sinema etkinliği düzenlendi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Şehit...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, şehit aileleri ve gaziler için sinema etkinliği düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen organizasyonda, şehit yakınları ve gaziler, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve dramatik bir hikayeyi konu alan "Ayla" filmini izledi.

Özel bir sinemanın salonunda buluşan şehit aileleri ve gaziler, film gösterimi sırasında duygusal anlar yaşadı.

Etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçarslan, Muharip Gaziler Derneği Kırşehir Şube Başkanı Kemal Parlak, Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.