pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

21.06.2017 - 12:18, Güncelleme: 21.06.2017 - 12:18
 

Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir'de yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. İftar programı, İlçe Müftüsü Kemal...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir'de yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. İftar programı, İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ve dua ile başladı. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Ramazan ayının nimetlerini üzerimize sağanak sağanak yağdığı bereket iklimini doya doya yaşadığımız iyiliğin ve güzelliğin teneffüs edildiği mübarek bir aydır." dedi. Kaymakam Erdoğan, "Devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimizle birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Aziz şehitlerimiz, bu vatana olan borçlarını canları ile ödediler Allah onlardan razı olsun." Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz ,Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir'de yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. İftar programı, İlçe Müftüsü Kemal...

KONYA (AA) - Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir'de yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

İftar programı, İlçe Müftüsü Kemal Demirel'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ve dua ile başladı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Ramazan ayının nimetlerini üzerimize sağanak sağanak yağdığı bereket iklimini doya doya yaşadığımız iyiliğin ve güzelliğin teneffüs edildiği mübarek bir aydır." dedi.

Kaymakam Erdoğan, "Devletimizin bekası, milletimizin huzuru ve güvenliği için gözünü kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimizle birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Aziz şehitlerimiz, bu vatana olan borçlarını canları ile ödediler Allah onlardan razı olsun."

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz ,Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, şehit aileleri ve gaziler katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.