pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

27.03.2017 - 12:03, Güncelleme: 27.03.2017 - 12:03
 

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ve...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ve gazileri bir araya getirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yemekte yaptığı konuşmada, "Bin 200 kadınımızla Çanakkale’deydik. Atamızı ve şehitlerimizi tekrar andık. Çanakkale'de yaklaşık 250 bin şehit verdik. Burada var olmamız, büyük Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Herkes bilsin ki bu ülke kolay kazanılmadı. Her karış toprakta şehit kanı var. Ne kadar şükretsek yine de az. Onlar olmasaydı, bugün bizler burada olamazdık." ifadesinde bulundu.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran da Tepebaşı Belediyesine teşekkür ederek, şunları dile getirdi: "Şehit ailelerine karşı ellerinden gelen yardımı eksik etmeyen Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah sizleri daha iyi yerlerde de görürüz. Bir ülkeyi büyük yapan, milletinin yapmış olduğu fedakarlıktır. En fedakar kesim ise şehit aileleri ve gazilerdir."Yemeğe, Ataç ve Uran ile CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, Yardımcısı Ahmet Kardaş ve dernek üyeleri katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ve...

ESKİŞEHİR (AA) - Tepebaşı Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ve gazileri bir araya getirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek düzenlendi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yemekte yaptığı konuşmada, "Bin 200 kadınımızla Çanakkale’deydik. Atamızı ve şehitlerimizi tekrar andık. Çanakkale'de yaklaşık 250 bin şehit verdik. Burada var olmamız, büyük Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının sayesindedir. Herkes bilsin ki bu ülke kolay kazanılmadı. Her karış toprakta şehit kanı var. Ne kadar şükretsek yine de az. Onlar olmasaydı, bugün bizler burada olamazdık." ifadesinde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran da Tepebaşı Belediyesine teşekkür ederek, şunları dile getirdi:

"Şehit ailelerine karşı ellerinden gelen yardımı eksik etmeyen Sayın Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah sizleri daha iyi yerlerde de görürüz. Bir ülkeyi büyük yapan, milletinin yapmış olduğu fedakarlıktır. En fedakar kesim ise şehit aileleri ve gazilerdir."

Yemeğe, Ataç ve Uran ile CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, Yardımcısı Ahmet Kardaş ve dernek üyeleri katıldı.

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri Ve Gaziler Bir Araya Geldi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.