pendik escort bayan
ak

Şehit Aileleri Vali Şentürk'ün Eşini Ziyaret Etti

22.03.2018 - 17:08, Güncelleme: 22.03.2018 - 17:08
 

Şehit Aileleri Vali Şentürk'ün Eşini Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Şehit anne, eş ve yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Şehit anne, eş ve yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Konağı'nda gerçekleşen ziyarette, şehit anne, eş ve yakınlarını ağırlayan Şentürk, şehitlerin kendilerine birer emanetleri olan aileleriyle sürekli bir araya geldiklerini aktardı.Şentürk, "Şehitlik mertebesine yükselen evlatlarımızın annelerine ve eşlerine metanet, sabırlar diliyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Evlatlarımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz için, milli ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını feda ettiler. Evlatlarımızı büyütüp yetiştiren ve vatana şehit veren annelerin acılarını paylaşıyoruz. Şehitlerimizi asla unutmayacağız." ifadelerini kullandı.Ziyarette, Belediye Başkanı eşi Zerrin Bahçeci, İl Emniyet Müdürü eşi Kezban Akyüz de yer aldı.
KIRŞEHİR (AA) - Şehit anne, eş ve yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Şehit anne, eş ve yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Konağı'nda gerçekleşen ziyarette, şehit anne, eş ve yakınlarını ağırlayan Şentürk, şehitlerin kendilerine birer emanetleri olan aileleriyle sürekli bir araya geldiklerini aktardı.

Şentürk, "Şehitlik mertebesine yükselen evlatlarımızın annelerine ve eşlerine metanet, sabırlar diliyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Evlatlarımız vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimiz için, milli ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını feda ettiler. Evlatlarımızı büyütüp yetiştiren ve vatana şehit veren annelerin acılarını paylaşıyoruz. Şehitlerimizi asla unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Belediye Başkanı eşi Zerrin Bahçeci, İl Emniyet Müdürü eşi Kezban Akyüz de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.