pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şehit Aileleri Şanlıurfa'yı Gezdi

30.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 30.04.2019 - 16:23
 

Şehit Aileleri Şanlıurfa'yı Gezdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından şehit aileleri için Şanlıurfa gezisi düzenlendi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından şehit aileleri için Şanlıurfa gezisi düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 80 şehit yakının katıldığı gezide Şanlıurfa'daki tarihi ve manevi mekanlar Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı rehberler eşliğinde gezildi.Geziyle ilgili düşüncelerini dile getiren şehit polis memuru Muzaffer Tufaner'in eşi Memduha Tufaner, geziye 3 çocuğu ile katıldığını, özellikle küçük çocuğunun çok memnun kaldığını belirtti.Şehit polis memuru Ertuğrul Taciroğulları'nın ablası Pınar Taciroğulları ise polislerin gezi boyunca kendileriyle ilgilendiğini ifade ederek, Emniyet Müdürlüğü mensuplarına teşekkür etti. Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ablası Emine Yiğit de gezi sayesinde diğer şehit aileleriyle tanışma fırsatı bulduklarını dile getirdi.Geziye refakat eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Alparslan Şahin ise gezinin düzenlenmesini sağlayan Kayseri Valiliğine, Büyükşehir Belediyesine, Şanlıurfa Valiliğine ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından şehit aileleri için Şanlıurfa gezisi düzenlendi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından şehit aileleri için Şanlıurfa gezisi düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 80 şehit yakının katıldığı gezide Şanlıurfa'daki tarihi ve manevi mekanlar Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı rehberler eşliğinde gezildi.

Geziyle ilgili düşüncelerini dile getiren şehit polis memuru Muzaffer Tufaner'in eşi Memduha Tufaner, geziye 3 çocuğu ile katıldığını, özellikle küçük çocuğunun çok memnun kaldığını belirtti.

Şehit polis memuru Ertuğrul Taciroğulları'nın ablası Pınar Taciroğulları ise polislerin gezi boyunca kendileriyle ilgilendiğini ifade ederek, Emniyet Müdürlüğü mensuplarına teşekkür etti.

Şehit Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ablası Emine Yiğit de gezi sayesinde diğer şehit aileleriyle tanışma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Geziye refakat eden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Alparslan Şahin ise gezinin düzenlenmesini sağlayan Kayseri Valiliğine, Büyükşehir Belediyesine, Şanlıurfa Valiliğine ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.