pendik escort bayan
ak

Şehir Ve Bölge Planlama Bölüm Öğrencileri Beyşehir'de Buluştu

06.11.2017 - 10:43, Güncelleme: 06.11.2017 - 10:43
 

Şehir Ve Bölge Planlama Bölüm Öğrencileri Beyşehir'de Buluştu

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen "Atölye, Kırsal Alanların Geleceği" çalıştayına 13 farklı ilden katılan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri...

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen "Atölye, Kırsal Alanların Geleceği" çalıştayına 13 farklı ilden katılan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Beyşehir ilçesini ziyaret etti.Konya Selçuk Üniversitesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında çalıştay düzenlendi. 4 gün süren çalıştay kapsamında Konya'ya gelen öğrenciler Beyşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen saha çalışmasına katıldı.Akademisyenler ve öğrenciler, gezdikleri yerleşimlerdeki sokaklar ile taş evlerin mimari yapılarını inceledi, mahalle sakinleriyle de bölümleriyle ilgili konularda çeşitli söyleşiler gerçekleştirdi. Konya Şehir Plancılar Odası Başkanı Münir Günay, Beyşehir'deki organizasyona katkı ve desteklerinden dolayı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a teşekkür etti.
KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen "Atölye, Kırsal Alanların Geleceği" çalıştayına 13 farklı ilden katılan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri...

KONYA (AA) - Konya'da düzenlenen "Atölye, Kırsal Alanların Geleceği" çalıştayına 13 farklı ilden katılan Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Konya Selçuk Üniversitesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü kapsamında çalıştay düzenlendi. 4 gün süren çalıştay kapsamında Konya'ya gelen öğrenciler Beyşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen saha çalışmasına katıldı.

Akademisyenler ve öğrenciler, gezdikleri yerleşimlerdeki sokaklar ile taş evlerin mimari yapılarını inceledi, mahalle sakinleriyle de bölümleriyle ilgili konularda çeşitli söyleşiler gerçekleştirdi.

Konya Şehir Plancılar Odası Başkanı Münir Günay, Beyşehir'deki organizasyona katkı ve desteklerinden dolayı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.