pendik escort bayan
ak

Şehir Hastanesi Personeline Canlı Müzik Eşliğinde Yemek

24.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 24.11.2017 - 14:53
 

Şehir Hastanesi Personeline Canlı Müzik Eşliğinde Yemek

Yozgat Şehir Hastanesinde personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla cuma günleri canlı müzik eşliğinde yöresel yemekler sunuluyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek için cuma günleri canlı müzik eşliğinde yöresel mutfaklardan lezzetler sunuyor.Hastanenin yemekhanesinde bu hafta Karadeniz Bölgesi'ne ait yemekler yapıldı. Yemekler yörenin kıyafetlerini giyen görevliler tarafından personele servis edildi.Yemeğe katılan yaklaşık 450 personel, canlı müzik eşliğinde yemeklerini yedi. Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane çalışanlarıyla her hafta cuma günü öğle yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi. Çalışanlara her hafta farklı bölgelerin yöresel yemeklerinin yapıldığını anlatan Surel, "Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Bu sayede hem personelimizle kaynaşmış oluyoruz hem de farklı bölgelerin yöresel yemeklerini sunmuş oluyoruz." diye konuştu.Hastane personelinden Meltem Yılmaz da hastanede farklı yörelerden çalışan personelin bulunduğunu belirterek, "Haftada bir de olsa memleket havası almak çalışanların moral ve ve motivasyonunu yükseltiyor. Bu etkinliği düzenleyen hastane yönetimimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Yozgat Şehir Hastanesinde personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla cuma günleri canlı müzik eşliğinde yöresel yemekler sunuluyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi, personelin moral ve motivasyonunu yükseltmek için cuma günleri canlı müzik eşliğinde yöresel mutfaklardan lezzetler sunuyor.

Hastanenin yemekhanesinde bu hafta Karadeniz Bölgesi'ne ait yemekler yapıldı. Yemekler yörenin kıyafetlerini giyen görevliler tarafından personele servis edildi.

Yemeğe katılan yaklaşık 450 personel, canlı müzik eşliğinde yemeklerini yedi.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane çalışanlarıyla her hafta cuma günü öğle yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi.

Çalışanlara her hafta farklı bölgelerin yöresel yemeklerinin yapıldığını anlatan Surel, "Çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını artırmak için böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Bu sayede hem personelimizle kaynaşmış oluyoruz hem de farklı bölgelerin yöresel yemeklerini sunmuş oluyoruz." diye konuştu.

Hastane personelinden Meltem Yılmaz da hastanede farklı yörelerden çalışan personelin bulunduğunu belirterek, "Haftada bir de olsa memleket havası almak çalışanların moral ve ve motivasyonunu yükseltiyor. Bu etkinliği düzenleyen hastane yönetimimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.