pendik escort bayan
ak

Şehidin Adı Kütüphanede Yaşatılacak

20.06.2018 - 14:18, Güncelleme: 20.06.2018 - 14:18
 

Şehidin Adı Kütüphanede Yaşatılacak

Şehit Kütüphaneleri Topluluğunca, aralarında daha önce babası da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu'nun da bulunduğu 4 şehit adına kütüphane açıldı

ANKARA (AA) - Şehit Kütüphaneleri Topluluğunca, 1995 yılında babası da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu'nun da aralarında bulunduğu 4 şehit adına kütüphane açıldı.Yenimahalle ilçesindeki Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulunda, polis babası da 1995 yılında şehit olan ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Mahmut Uslu, şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun, şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Adil Yurtoğlu ve şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç'un adının verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılışa Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Şehit Kütüphaneleri Topluluğu Koordinatörü Sercan Kürklü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, şehit aileri ve proje gönüllüleri katıldı.Eşini ve oğlunu şehit veren Devlet Övünç Madalyası sahibi Mürşide Uslu, törende yaptığı konuşmada, şehit oğlu Mahmut Uslu 4,5 yaşındayken eşini şehit verdiğini anlattı.Teröristlerin ve onlara destek verenlerin cezasız kalmayacağını belirten Uslu, "Gururla, dimdik ve şehitliğin verdiği onurla, oğlum ve eşime sonsuza dek kavuşacağım günü bekliyorum." dedi.
Şehit Kütüphaneleri Topluluğunca, aralarında daha önce babası da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu'nun da bulunduğu 4 şehit adına kütüphane açıldı

ANKARA (AA) - Şehit Kütüphaneleri Topluluğunca, 1995 yılında babası da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu'nun da aralarında bulunduğu 4 şehit adına kütüphane açıldı.

Yenimahalle ilçesindeki Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulunda, polis babası da 1995 yılında şehit olan ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Çavuş Mahmut Uslu, şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Uygun, şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Adil Yurtoğlu ve şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç'un adının verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı.

Açılışa Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural, Şehit Kütüphaneleri Topluluğu Koordinatörü Sercan Kürklü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, şehit aileri ve proje gönüllüleri katıldı.

Eşini ve oğlunu şehit veren Devlet Övünç Madalyası sahibi Mürşide Uslu, törende yaptığı konuşmada, şehit oğlu Mahmut Uslu 4,5 yaşındayken eşini şehit verdiğini anlattı.

Teröristlerin ve onlara destek verenlerin cezasız kalmayacağını belirten Uslu, "Gururla, dimdik ve şehitliğin verdiği onurla, oğlum ve eşime sonsuza dek kavuşacağım günü bekliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.