pendik escort bayan
ak

Şehidi 5 bin kişi son yolculuğuna uğurladı

10.09.2017 - 18:58, Güncelleme: 10.09.2017 - 18:58
 

Şehidi 5 bin kişi son yolculuğuna uğurladı

Van'ın Özalp ilçesinde şarampole devrilen zırhlı polis aracında şehit olan polis memuru 39 yaşındaki Adnan Saka memleketi Sivas'ta gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Van'ın Özalp İlçesi'ne bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrilen zırhlı araçta bulunan ve şehit olan polis memuru Adnan Saka'nın cenazesi 5 bin kişinin katıldığı törenle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hastane morgundan alınan şehit Adnan Saka'nın cenazesi ilk olarak Kızılırmak Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirilerek burada helalil alındı. Yakınları bu sırada gözyaşlarını tutamadı. 'BU NASIL ACI ALLAHIM'Babaevinde alınan helalliğin ardından Cenaze daha sonra törenin düzenleneceği Ulu Cami'ne getirildi. İkindi Namazı'na müteakiben kılınan cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, siyasi parti temsilcileri, şehidin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelen şehidin kardeşi Kenan Saka, "Bu nasıl acı Allah'ım? Gardaş bu bayrak bize emanet. Gardaş yıkılmadık gardaş" diye feryat etti. Şehidin babası İbrahim Saka ise "Adnanım" diyerek ağladı.Kılınan cenaze namazının ardından şehit polis memuru Adnan Saka Yukarı Tekke Mezarlığı PolisŞehitliği'nde toprağa verildi.  
Van'ın Özalp ilçesinde şarampole devrilen zırhlı polis aracında şehit olan polis memuru 39 yaşındaki Adnan Saka memleketi Sivas'ta gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Van'ın Özalp İlçesi'ne bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrilen zırhlı araçta bulunan ve şehit olan polis memuru Adnan Saka'nın cenazesi 5 bin kişinin katıldığı törenle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Hastane morgundan alınan şehit Adnan Saka'nın cenazesi ilk olarak Kızılırmak Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirilerek burada helalil alındı. Yakınları bu sırada gözyaşlarını tutamadı. 

'BU NASIL ACI ALLAHIM'

Babaevinde alınan helalliğin ardından Cenaze daha sonra törenin düzenleneceği Ulu Cami'ne getirildi. İkindi Namazı'na müteakiben kılınan cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, siyasi parti temsilcileri, şehidin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun başına gelen şehidin kardeşi Kenan Saka, "Bu nasıl acı Allah'ım? Gardaş bu bayrak bize emanet. Gardaş yıkılmadık gardaş" diye feryat etti. Şehidin babası İbrahim Saka ise "Adnanım" diyerek ağladı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit polis memuru Adnan Saka Yukarı Tekke Mezarlığı PolisŞehitliği'nde toprağa verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.