pendik escort bayan
ak

Şehid son yolculuğuna uğurlandı

25.08.2016 - 18:44, Güncelleme: 25.08.2016 - 18:44
 

Şehid son yolculuğuna uğurlandı

Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın morgdan alınarak Gönen Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

TOPRAĞA VERİLDİŞehidin cenazesi ikindi namazına yakın morgdan alınarak Gönen Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehidin cenazesi, burada helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılınmak üzere ilçe meydanına getirildi. Şehidin cenaze töreninde, babası Ramazan Alkan oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin annesi Saniye Alkan ise oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldı. "Onur'um sana doyamadım, daha çok küçüksün" diyerek feryat eden anne Alkan, yakınları tarafından güçlükle tabuttan ayrıldı. Şehidin eşi Gülşah Alkan ve kardeşleri ile diğer yakınları da tabuta sarılarak ağladı. Şehit Alkan'ın cenazesi İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından ikindi namazına sonrası kıldırılan namazın ardından vatandaşların omzunda ilçe mezarlığına götürüldü. Alkan'ın cenazesi ilçe şehitliğinde toprağa verildi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Sivas Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Milletvekili Selim Dursun, Sivas Garnizon ve 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.FOTOĞRAFLI
Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın morgdan alınarak Gönen Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Şehidin cenazesi ikindi namazına yakın morgdan alınarak Gönen Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehidin cenazesi, burada helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılınmak üzere ilçe meydanına getirildi. Şehidin cenaze töreninde, babası Ramazan Alkan oğlunun fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin annesi Saniye Alkan ise oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldı. "Onur'um sana doyamadım, daha çok küçüksün" diyerek feryat eden anne Alkan, yakınları tarafından güçlükle tabuttan ayrıldı. Şehidin eşi Gülşah Alkan ve kardeşleri ile diğer yakınları da tabuta sarılarak ağladı. Şehit Alkan'ın cenazesi İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından ikindi namazına sonrası kıldırılan namazın ardından vatandaşların omzunda ilçe mezarlığına götürüldü. Alkan'ın cenazesi ilçe şehitliğinde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Sivas Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Milletvekili Selim Dursun, Sivas Garnizon ve 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

FOTOĞRAFLI

Şehid son yolculuğuna uğurlandı

Şehid son yolculuğuna uğurlandı

Şehid son yolculuğuna uğurlandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.