pendik escort bayan
ak

Seğmenler Mahallesi Pazar Yeri Projesi

16.01.2018 - 11:13, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:13
 

Seğmenler Mahallesi Pazar Yeri Projesi

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Seğmenler mahallesi pazar yeri projesinde sona gelindi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Seğmenler mahallesi pazar yeri projesinde sona gelindi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 bin metrekare alana kurulan pazar yerinde 200 araçlık kapalı otopark bulunacak.Sabit ve hareketli kameralarla 24 saat izlenecek pazar yerinde, engelli ve yaşlıların ulaşımının kolaylaşması için rampalar ve asansörler olacak. Belediye Başkanı Fatih Duruay, pazar yerinin vatandaşları ve esnafı kardan, yağmurdan, çamurdan koruyacağını belirterek, "Büyük bir bölümü tamamlanan pazar yeri, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Seğmenler mahallesi pazar yeri projesinde sona gelindi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yaptırılan Seğmenler mahallesi pazar yeri projesinde sona gelindi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 4 bin metrekare alana kurulan pazar yerinde 200 araçlık kapalı otopark bulunacak.

Sabit ve hareketli kameralarla 24 saat izlenecek pazar yerinde, engelli ve yaşlıların ulaşımının kolaylaşması için rampalar ve asansörler olacak.

Belediye Başkanı Fatih Duruay, pazar yerinin vatandaşları ve esnafı kardan, yağmurdan, çamurdan koruyacağını belirterek, "Büyük bir bölümü tamamlanan pazar yeri, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.