pendik escort bayan
ak

Securitas Türkiye 2017'nin "Kahramanlarını" Seçti

Spor 21.05.2017 - 12:38, Güncelleme: 21.05.2017 - 12:38
 

Securitas Türkiye 2017'nin "Kahramanlarını" Seçti

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye'nin geleneksel hale gelen Günün Kahramanları Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen...

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye'nin geleneksel hale gelen Günün Kahramanları Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen törende 28 Securitas çalışanı ödüle layık görüldü. Securitas'tan yapılan açıklamaya göre, kahramanlar, gerekli tedbirleri alarak can kaybını önlemeleri, üstün dikkat ve gözlem sonucu dolandırıcılık suçunu ortaya çıkarmaları, buldukları yüklü miktarda kayıp parayı yetkililere teslim etmeleri gibi hem profesyonel hem de kişisel anlamda olumlu örnek teşkil eden çeşitli davranışlarıyla ödüle layık görüldü.Birbirinden ilginç hikayeleri olan Securitas çalışanlarının kimisi erken müdahale ile hayat kurtarırken, kimisi de dikkatli yaklaşımlarıyla mal ve can kaybını önleyerek "Günün Kahramanları" oldu.Securitas Türkiye güvenlik görevlilerinden Sedat Zorlu, Orhan Saatçi, Şerafettin Aksu, Ali Kurtulan, Erdem Bada, Murat Çelik, Muhammet Zont, Ramazan Çoban, Hüseyin Demir, Hikmet Kızıloğlan, Merve Hellagü, Hilal Çelik, Erdem Yılmaz, Zafer Sayıner, Erdem Pektaş, İsmet Kaç, Turgut Ceran, İsmail Aha, Hüseyin Kahvecioğlu, Olcay Güneş, Ümit Kaplan, Mustafa Kıransoy, Aydın Yılmaz, Veysel Delikanlı, Mehmet Venceli, Kerim Çoban, Orçun Bülbül ve Fatma İlhan "2017'nin Kahramanları" seçildi.- "Görevimiz, en iyi hizmeti sunmak"Ödül töreninde konuşan Secuitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, göreve duyulan bağlılığa dikkat çekerek, birincil görevlerinin; "hizmet sundukları alanlarda insanların kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlamak ve en iyi hizmeti sunmak" olduğunu bildirdi.Bu anlamda tüm çalışanlarının kendileri için birer kahraman olduğunu kaydeden Kösereisoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:"Altı yıldır erdemli çalışmalarıyla çalışma arkadaşlarına örnek teşkil eden kahramanlık hikayeleri yaratan çalışanlarımızı 'Günün Kahramanları' olarak adlandırıyoruz. Bu yıl 28 kahramanı ödüllendirerek kendi rekorumuzu kırdık. Onlara Securitas ailesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Aslında bugün burada bulunan arkadaşlarımız 12 bin çalışanlarımızı temsil ediyor. Önümüzdeki yılın kahramanlık hikayelerini yazmak üzere tüm çalışanlarımıza başarılar diliyoruz."
İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye'nin geleneksel hale gelen Günün Kahramanları Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen...

İSTANBUL (AA) - Securitas Türkiye'nin geleneksel hale gelen Günün Kahramanları Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Bu yıl altıncısı gerçekleştirilen törende 28 Securitas çalışanı ödüle layık görüldü.

Securitas'tan yapılan açıklamaya göre, kahramanlar, gerekli tedbirleri alarak can kaybını önlemeleri, üstün dikkat ve gözlem sonucu dolandırıcılık suçunu ortaya çıkarmaları, buldukları yüklü miktarda kayıp parayı yetkililere teslim etmeleri gibi hem profesyonel hem de kişisel anlamda olumlu örnek teşkil eden çeşitli davranışlarıyla ödüle layık görüldü.

Birbirinden ilginç hikayeleri olan Securitas çalışanlarının kimisi erken müdahale ile hayat kurtarırken, kimisi de dikkatli yaklaşımlarıyla mal ve can kaybını önleyerek "Günün Kahramanları" oldu.

Securitas Türkiye güvenlik görevlilerinden Sedat Zorlu, Orhan Saatçi, Şerafettin Aksu, Ali Kurtulan, Erdem Bada, Murat Çelik, Muhammet Zont, Ramazan Çoban, Hüseyin Demir, Hikmet Kızıloğlan, Merve Hellagü, Hilal Çelik, Erdem Yılmaz, Zafer Sayıner, Erdem Pektaş, İsmet Kaç, Turgut Ceran, İsmail Aha, Hüseyin Kahvecioğlu, Olcay Güneş, Ümit Kaplan, Mustafa Kıransoy, Aydın Yılmaz, Veysel Delikanlı, Mehmet Venceli, Kerim Çoban, Orçun Bülbül ve Fatma İlhan "2017'nin Kahramanları" seçildi.


- "Görevimiz, en iyi hizmeti sunmak"


Ödül töreninde konuşan Secuitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, göreve duyulan bağlılığa dikkat çekerek, birincil görevlerinin; "hizmet sundukları alanlarda insanların kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlamak ve en iyi hizmeti sunmak" olduğunu bildirdi.

Bu anlamda tüm çalışanlarının kendileri için birer kahraman olduğunu kaydeden Kösereisoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Altı yıldır erdemli çalışmalarıyla çalışma arkadaşlarına örnek teşkil eden kahramanlık hikayeleri yaratan çalışanlarımızı 'Günün Kahramanları' olarak adlandırıyoruz. Bu yıl 28 kahramanı ödüllendirerek kendi rekorumuzu kırdık. Onlara Securitas ailesine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Aslında bugün burada bulunan arkadaşlarımız 12 bin çalışanlarımızı temsil ediyor. Önümüzdeki yılın kahramanlık hikayelerini yazmak üzere tüm çalışanlarımıza başarılar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.