pendik escort bayan
ak

Securitas Çalışanları Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Kuruldu

Spor 11.12.2017 - 09:23, Güncelleme: 11.12.2017 - 09:23
 

Securitas Çalışanları Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Kuruldu

Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı faaliyete başladı

İSTANBUL (AA) - Güvenlik sektöründe çalışanlar için faaliyet gösterecek Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kuruldu. Securitas'den yapılan yazılı açıklamaya göre, güvenlik sektöründe bir ilk olarak nitelendirilen Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı faaliyete başladı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas Vakfı Başkanı Zihni Çelik, 13 bin çalışanları olduğunu belirterek, bu büyük ailenin yarattığı sinerjiyi çalışanların birbiriyle yardımlaşabilecekleri bir platforma taşımaya karar verdiklerini aktardı.Vakfın ilk kuruluş sermayesini Securitas şirketi ve gönüllülerinin verdiğini bildiren Çelik, şunları kaydetti:"Devamında gönüllülük esasına dayanan sembolik üye katkıları ve farklı projelerle gelir kaynakları yaratmayı hedefliyoruz. Hedefimiz vakfımızın gelirlerini arttırarak olabildiğince fazla kişiye yardımda bulunmak. Vakfın kısa, orta ve uzun vadeli planlarının hazır ve hızla büyümeyi hedefliyoruz. Amacımız bu planlarımızı hayata geçirerek olabildiğince çalışanımıza yardım etmek. Özellikle çalışanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları eğitimlerine destek vermeye ve engelli çocukları olan çalışanlarımıza yardım etmeye gayret ediyoruz. Bir gün tüm çalışanlarımızın vakfımıza üye olması en büyük hayal ve isteğimiz."Açıklamada yer alan bilgiye göre, Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına har zaman yanlarında olduğunun mesajını vererek başta evlilik, ölüm ve doğum halleri olmak üzere sağlık, eğitim, kültürel, sportif ve sosyal konularda yardımlar yaparak çalışanlara destek olmayı amaçlıyor.
Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı faaliyete başladı

İSTANBUL (AA) - Güvenlik sektöründe çalışanlar için faaliyet gösterecek Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kuruldu.

Securitas'den yapılan yazılı açıklamaya göre, güvenlik sektöründe bir ilk olarak nitelendirilen Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı faaliyete başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Securitas Vakfı Başkanı Zihni Çelik, 13 bin çalışanları olduğunu belirterek, bu büyük ailenin yarattığı sinerjiyi çalışanların birbiriyle yardımlaşabilecekleri bir platforma taşımaya karar verdiklerini aktardı.

Vakfın ilk kuruluş sermayesini Securitas şirketi ve gönüllülerinin verdiğini bildiren Çelik, şunları kaydetti:

"Devamında gönüllülük esasına dayanan sembolik üye katkıları ve farklı projelerle gelir kaynakları yaratmayı hedefliyoruz. Hedefimiz vakfımızın gelirlerini arttırarak olabildiğince fazla kişiye yardımda bulunmak. Vakfın kısa, orta ve uzun vadeli planlarının hazır ve hızla büyümeyi hedefliyoruz.

Amacımız bu planlarımızı hayata geçirerek olabildiğince çalışanımıza yardım etmek. Özellikle çalışanlarımızın kendilerini geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları eğitimlerine destek vermeye ve engelli çocukları olan çalışanlarımıza yardım etmeye gayret ediyoruz. Bir gün tüm çalışanlarımızın vakfımıza üye olması en büyük hayal ve isteğimiz."

Açıklamada yer alan bilgiye göre, Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına har zaman yanlarında olduğunun mesajını vererek başta evlilik, ölüm ve doğum halleri olmak üzere sağlık, eğitim, kültürel, sportif ve sosyal konularda yardımlar yaparak çalışanlara destek olmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.