pendik escort bayan
ak

"Seçim İttifakı" Teklifi

27.02.2018 - 15:33, Güncelleme: 27.02.2018 - 15:33
 

"Seçim İttifakı" Teklifi

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şentop, BBP Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcı ve Genel Sekreter Tunç ile bir araya geldi

ANKARA (AA) - TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Büyük Birlik Partisi (BBP) Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı ve BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ile bir araya geldi.Edinilen bilgiye göre, TBMM'deki görüşmede, bugün görüşülecek "İttifak" ve "Uyum Yasaları" çerçevesinde "2/2137 Esas numaralı 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantının bir bölümüne, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı'nın da katıldığı öğrenildi.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şentop, BBP Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bağcı ve Genel Sekreter Tunç ile bir araya geldi

ANKARA (AA) - TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, Büyük Birlik Partisi (BBP) Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı ve BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ile bir araya geldi.

Edinilen bilgiye göre, TBMM'deki görüşmede, bugün görüşülecek "İttifak" ve "Uyum Yasaları" çerçevesinde "2/2137 Esas numaralı 298 Sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının bir bölümüne, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı'nın da katıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.