pendik escort bayan
ak

Şebiarus'a Gelenlere Mobil Stantlar Yol Gösterecek

Siyaset 06.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 06.12.2018 - 12:43
 

Şebiarus'a Gelenlere Mobil Stantlar Yol Gösterecek

Konya'da kent merkezinde 20 noktada kurulacak İngilizce, Farsça ve Türkçe "Bana sor" yazılı mobil stantlar, Şebiarus etkinlikleri boyunca yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek

KONYA (AA) - Konya'da, Hazreti Mevlana'nın 745'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, kente gelen yerli ve yabancı turistler için 20 noktada mobil danışmanlık hizmeti verilecek.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının iş birliğiyle yürütülen projede görev alacak öğrencilere seminer verildi.İngilizce, Farsça ve Türkçe, "Bana sor" yazılı mobil stantlar, kent merkezinde 20 noktada, 7-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Şebiarus etkinlikleri boyunca yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek."Bana sor" mobil danışmanlık noktaları, ziyaretçilerin şehir içerisinde gezilebilecek mekanlara daha rahat ulaşabilmelerine olanak sağlayacak. Konya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şebiarus etkinliklerinin mana ve içerik olarak en büyük ve güçlü kültürel etkinliklerden biri olduğunu söyledi.Yaklaşık 55 bin misafiri Konya'da ağırlayacaklarını belirten Yünden, 10 gün süreyle projede görev alacak öğrencilere önemli görevler düştüğünü, bu kişilerin Konya'nın tanıtımına katkıda bulunacaklarını ifade etti.
Konya'da kent merkezinde 20 noktada kurulacak İngilizce, Farsça ve Türkçe "Bana sor" yazılı mobil stantlar, Şebiarus etkinlikleri boyunca yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek

KONYA (AA) - Konya'da, Hazreti Mevlana'nın 745'inci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında, kente gelen yerli ve yabancı turistler için 20 noktada mobil danışmanlık hizmeti verilecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının iş birliğiyle yürütülen projede görev alacak öğrencilere seminer verildi.

İngilizce, Farsça ve Türkçe, "Bana sor" yazılı mobil stantlar, kent merkezinde 20 noktada, 7-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek Şebiarus etkinlikleri boyunca yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.

"Bana sor" mobil danışmanlık noktaları, ziyaretçilerin şehir içerisinde gezilebilecek mekanlara daha rahat ulaşabilmelerine olanak sağlayacak.

Konya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şebiarus etkinliklerinin mana ve içerik olarak en büyük ve güçlü kültürel etkinliklerden biri olduğunu söyledi.

Yaklaşık 55 bin misafiri Konya'da ağırlayacaklarını belirten Yünden, 10 gün süreyle projede görev alacak öğrencilere önemli görevler düştüğünü, bu kişilerin Konya'nın tanıtımına katkıda bulunacaklarını ifade etti.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.