pendik escort bayan
ak

Şebeke Borusu Patladı, Dükkanlar Sular Altında Kaldı

09.01.2018 - 11:47, Güncelleme: 09.01.2018 - 11:47
 

Şebeke Borusu Patladı, Dükkanlar Sular Altında Kaldı

Şebeke borusu patladı, dükkanlar sular altında kaldıSİVAS - Sivas'ta Atatürk Bulvarı'nda içme suyu şebeke borusu patladı, bazı dükkanlar sular altında kaldı.

SİVAS - Sivas'ta Atatürk Bulvarı'nda içme suyu şebeke borusu patladı, bazı dükkanlar sular altında kaldı. Sivas'ta geçmişte döşenen standart dışı borular bir bir patlamaya devam ediyor. Sivas'ta Atatürk bulvarı üzerinde bulunan içme suyu şebeke borusu sabah saatlerinde patladı. Patlamanın etkisi ile cadde yayılan sular, bir çok iş yerini sular altında bıraktı. Sivas Belediyesi ekipleri patlayan borunun onarımı için patlamanın yaşandığı ilk andan itibaren çalışma başlattı. Olaydan etkilenen esnaflar iş yerlerinin sular altında kaldığını belirterek maddi hasar yaşadıklarını dile getirdi.Sivas'ta şehir merkezinde geçmişte döşenen standart dışı borular, kayıp kaçak önleme çalışmalarına hız verilmesi ve kaçakların giderilmesi ile artan tazyiğe dayanamayarak patlamaya başlamış, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, geçmişte döşenen standart dışı borulardan dolayı ileriki tarihlerde boru patlamalarının yaşanabileceğini açıklamıştı.
Şebeke borusu patladı, dükkanlar sular altında kaldıSİVAS - Sivas'ta Atatürk Bulvarı'nda içme suyu şebeke borusu patladı, bazı dükkanlar sular altında kaldı.

SİVAS - Sivas'ta Atatürk Bulvarı'nda içme suyu şebeke borusu patladı, bazı dükkanlar sular altında kaldı. 


Sivas'ta geçmişte döşenen standart dışı borular bir bir patlamaya devam ediyor. Sivas'ta Atatürk bulvarı üzerinde bulunan içme suyu şebeke borusu sabah saatlerinde patladı. Patlamanın etkisi ile cadde yayılan sular, bir çok iş yerini sular altında bıraktı. Sivas Belediyesi ekipleri patlayan borunun onarımı için patlamanın yaşandığı ilk andan itibaren çalışma başlattı. Olaydan etkilenen esnaflar iş yerlerinin sular altında kaldığını belirterek maddi hasar yaşadıklarını dile getirdi.
Sivas'ta şehir merkezinde geçmişte döşenen standart dışı borular, kayıp kaçak önleme çalışmalarına hız verilmesi ve kaçakların giderilmesi ile artan tazyiğe dayanamayarak patlamaya başlamış, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklamada, geçmişte döşenen standart dışı borulardan dolayı ileriki tarihlerde boru patlamalarının yaşanabileceğini açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.