pendik escort bayan
ak

Sdt'den Mitolojik Oyun

Siyaset 24.01.2017 - 12:53, Güncelleme: 24.01.2017 - 12:53
 

Sdt'den Mitolojik Oyun

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mitolojik oyun "Lysistrat"ı seyircisiyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mitolojik oyun "Lysistrat"ı seyircisiyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.SDT'den yapılan yazılı açıklamada, SDT beğeni toplayan başarılı oyunları sanatseverlerle buluşturmaya devam ettiği belirtildi.Yaklaşık bir buçuk ay önce "39 basamak" adlı oyunu sahneleyen SDT, şimdilerde mitolojik bir oyunla tiyatro seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Hazırlıkları aralıksız süren Aristophanes'in eseri "Lysistrat"a adlı oyunun yönetmenliğini, Barış Erdenk yapıyor.SDT, "Lysistrat" adlı oyunu sahne ışıklarıyla buluşturmadan önce, bu sezonunun açılış oyunu "Fehim Paşa Konağı"nı yeniden sahneleyecek.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mitolojik oyun "Lysistrat"ı seyircisiyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mitolojik oyun "Lysistrat"ı seyircisiyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SDT'den yapılan yazılı açıklamada, SDT beğeni toplayan başarılı oyunları sanatseverlerle buluşturmaya devam ettiği belirtildi.

Yaklaşık bir buçuk ay önce "39 basamak" adlı oyunu sahneleyen SDT, şimdilerde mitolojik bir oyunla tiyatro seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hazırlıkları aralıksız süren Aristophanes'in eseri "Lysistrat"a adlı oyunun yönetmenliğini, Barış Erdenk yapıyor.

SDT, "Lysistrat" adlı oyunu sahne ışıklarıyla buluşturmadan önce, bu sezonunun açılış oyunu "Fehim Paşa Konağı"nı yeniden sahneleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.