pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sdt'de Görev Değişimi

Siyaset 16.05.2018 - 10:38, Güncelleme: 16.05.2018 - 10:38
 

Sdt'de Görev Değişimi

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) müdürlük görevine Volkan Gündüz getirildi. SDT'den yapılan açıklamaya göre, 2012 yılından itibaren SDT...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) müdürlük görevine Volkan Gündüz getirildi. SDT'den yapılan açıklamaya göre, 2012 yılından itibaren SDT Müdürü ve Bölge Sanat Yönetmeni olarak görev yapan Murat Gökçer’in yerine, SDT'de oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Volkan Gündüz atandı. Ankara'da 1977 yılında dünyaya gelen Volkan Gündüz, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Sinema, televizyon ve müzikallerde rol alan Gündüz, birçok oyunun koreograflığını ve yönetmenliğini üstlendi. Gündüz, 2010 yılından bu yana SDT'de sanatçı olarak görev yapıyordu. En son, 100’ncü gösterim yaparak bölge tiyatrolarında bir ilke imza atan “39 Basamak” ile “Leyla ile Mecnun” isimli oyunu yöneten Gündüz, “Kedime Kıyamam” adlı oyunda canlandırdığı “Wolfgang Jaeger” karakteri ile tiyatro seyircisinden yoğun beğeni toplamıştı.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) müdürlük görevine Volkan Gündüz getirildi. SDT'den yapılan açıklamaya göre, 2012 yılından itibaren SDT...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) müdürlük görevine Volkan Gündüz getirildi.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, 2012 yılından itibaren SDT Müdürü ve Bölge Sanat Yönetmeni olarak görev yapan Murat Gökçer’in yerine, SDT'de oyuncu ve yönetmen olarak görev yapan Volkan Gündüz atandı.

Ankara'da 1977 yılında dünyaya gelen Volkan Gündüz, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Sinema, televizyon ve müzikallerde rol alan Gündüz, birçok oyunun koreograflığını ve yönetmenliğini üstlendi. Gündüz, 2010 yılından bu yana SDT'de sanatçı olarak görev yapıyordu.

En son, 100’ncü gösterim yaparak bölge tiyatrolarında bir ilke imza atan “39 Basamak” ile “Leyla ile Mecnun” isimli oyunu yöneten Gündüz, “Kedime Kıyamam” adlı oyunda canlandırdığı “Wolfgang Jaeger” karakteri ile tiyatro seyircisinden yoğun beğeni toplamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.