pendik escort bayan
ak

Sdt Yeni Sezona "Merhaba" Diyecek

Siyaset 04.10.2016 - 11:58, Güncelleme: 04.10.2016 - 11:58
 

Sdt Yeni Sezona "Merhaba" Diyecek

Sivas Devlet Tiyatrosu, "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla 6 Ekim'de perdelerini açacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 6 Ekim'de "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla sezonu açacak.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, her tiyatro sezonunda olduğu gibi geçen tiyatro sezonunda Anadolu'yu karış karış dolaşarak tiyatro sahnesini sanatseverlerle buluşturan Sivas Devlet Tiyatrosu, 2016-2017 tiyatro sezonuna 6 Ekim Perşembe günü "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla "merhaba" diyecek.Turgut Özakman'ın yazdığı, Tomris Çetinel'in yönettiği oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da sahnelenecek.Bir dönemi dans ve müziğin estetiği ile aralayan bazen düşündüren bazen de güldüren oyun, 7 Ekim’de saat 19.30'da, 8 Ekim'de saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.
Sivas Devlet Tiyatrosu, "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla 6 Ekim'de perdelerini açacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 6 Ekim'de "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla sezonu açacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, her tiyatro sezonunda olduğu gibi geçen tiyatro sezonunda Anadolu'yu karış karış dolaşarak tiyatro sahnesini sanatseverlerle buluşturan Sivas Devlet Tiyatrosu, 2016-2017 tiyatro sezonuna 6 Ekim Perşembe günü "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla "merhaba" diyecek.

Turgut Özakman'ın yazdığı, Tomris Çetinel'in yönettiği oyun, Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da sahnelenecek.

Bir dönemi dans ve müziğin estetiği ile aralayan bazen düşündüren bazen de güldüren oyun, 7 Ekim’de saat 19.30'da, 8 Ekim'de saat 14.00 ve 19.30'da sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.