pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sdt Perdelerini Ücretsiz Açacak

Siyaset 23.03.2017 - 15:53, Güncelleme: 23.03.2017 - 15:53
 

Sdt Perdelerini Ücretsiz Açacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunun, (SDT) 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla "39 basamak" adlı oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceği bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunun, (SDT) 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla "39 basamak" adlı oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceği bildirildi. SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu'nun değişik yerlerinde kapalı gişe oynayan ve izleyenlerin övgüsünü toplayan "39 basamak" adlı oyun, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.Richard Hannay adlı karakterin gittiği tiyatroda gizemli güzel Annabella adlı kadınla tanışmasını, ardından istemeden de olsa kendisini gizli görevin içinde bulmasını konu alan yüksek tempolu oyun 27 Mart'ta Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenecek.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunun, (SDT) 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla "39 basamak" adlı oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceği bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosunun, (SDT) 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla "39 basamak" adlı oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceği bildirildi.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Anadolu'nun değişik yerlerinde kapalı gişe oynayan ve izleyenlerin övgüsünü toplayan "39 basamak" adlı oyun, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Richard Hannay adlı karakterin gittiği tiyatroda gizemli güzel Annabella adlı kadınla tanışmasını, ardından istemeden de olsa kendisini gizli görevin içinde bulmasını konu alan yüksek tempolu oyun 27 Mart'ta Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.