pendik escort bayan
ak

Sdt, Mart Ayında 4 Farklı Oyun Sahneleyecek

27.02.2018 - 10:43, Güncelleme: 27.02.2018 - 10:43
 

Sdt, Mart Ayında 4 Farklı Oyun Sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mart ayında 4 farklı oyunla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, 3 farklı oyunla da 4 ayrı Anadolu sahnesinde sanatseverlerle...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mart ayında 4 farklı oyunla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, 3 farklı oyunla da 4 ayrı Anadolu sahnesinde sanatseverlerle buluşacak. SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mart ayında tiyatroseverlere dolu dolu çıkmayı hedefleyen SDT, mart ayının ilk perdesini Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, "mutlu evlilik" konusunun ironik ve komik yönlerini sahneye yansıtan "Kendime Kıyamam" isimli oyunla açacak.Tiyatro seyircisinden beğeni toplayan, "Kendime Kıyamam" adlı oyun, 1-2 Mart'ta saat 19.30'da, 3 Mart'ta ise saat 14.00 ve 19.30'da tiyatroseverlerle buluşacak. SDT, daha sonra bu tiyatro sezonuna "merhaba" dediği, asırlık aşk öyküsünün sahneye yansıtıldığı "Leyla ile Mecnun" isimli oyunuyla Niğde'de perde açacak.Mart ayı içerisinde SDT Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde Leyla ile Mecnun, Lysistrata ve 39 Basamak adlı oyunlarla sanatseverlerin karşısına çıkacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mart ayında 4 farklı oyunla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, 3 farklı oyunla da 4 ayrı Anadolu sahnesinde sanatseverlerle...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), mart ayında 4 farklı oyunla Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, 3 farklı oyunla da 4 ayrı Anadolu sahnesinde sanatseverlerle buluşacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mart ayında tiyatroseverlere dolu dolu çıkmayı hedefleyen SDT, mart ayının ilk perdesini Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde, "mutlu evlilik" konusunun ironik ve komik yönlerini sahneye yansıtan "Kendime Kıyamam" isimli oyunla açacak.

Tiyatro seyircisinden beğeni toplayan, "Kendime Kıyamam" adlı oyun, 1-2 Mart'ta saat 19.30'da, 3 Mart'ta ise saat 14.00 ve 19.30'da tiyatroseverlerle buluşacak.

SDT, daha sonra bu tiyatro sezonuna "merhaba" dediği, asırlık aşk öyküsünün sahneye yansıtıldığı "Leyla ile Mecnun" isimli oyunuyla Niğde'de perde açacak.

Mart ayı içerisinde SDT Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde Leyla ile Mecnun, Lysistrata ve 39 Basamak adlı oyunlarla sanatseverlerin karşısına çıkacak.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.