pendik escort bayan
ak

Sdt, "Lena, Leyla Ve Diğerleri"ni Sahneleyecek

Siyaset 06.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 06.11.2018 - 10:08
 

Sdt, "Lena, Leyla Ve Diğerleri"ni Sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyunuyla perdelerini açacak.SDT'den yapılan açıklamaya göre, geçen hafta sezonun...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyunuyla perdelerini açacak.SDT'den yapılan açıklamaya göre, geçen hafta sezonun ilk turnesiyle Erzurumlu tiyatro seyircisine perde açan ve seyredenlerin beğenisini toplayan, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun, Sivaslı tiyatro seyircisiyle tekrar buluşacak.Kadına yönelik şiddeti farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyan "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyun, 8 ve 9 Kasım’da saat 19.30 Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde sanatseverlerle perde açacak.Başarılı oyunculuk performansıyla Filiz Demiralp’ın takdir topladığı eser, 15 ve 16 Kasım’da saat 19.30'da, 17 Kasım Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da yeniden Sivaslı tiyatro seyircisiyle buluşacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyunuyla perdelerini açacak.SDT'den yapılan açıklamaya göre, geçen hafta sezonun...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyunuyla perdelerini açacak.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, geçen hafta sezonun ilk turnesiyle Erzurumlu tiyatro seyircisine perde açan ve seyredenlerin beğenisini toplayan, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun, Sivaslı tiyatro seyircisiyle tekrar buluşacak.

Kadına yönelik şiddeti farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyan "Lena, Leyla ve Diğerleri" isimli oyun, 8 ve 9 Kasım’da saat 19.30 Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde sanatseverlerle perde açacak.

Başarılı oyunculuk performansıyla Filiz Demiralp’ın takdir topladığı eser, 15 ve 16 Kasım’da saat 19.30'da, 17 Kasım Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da yeniden Sivaslı tiyatro seyircisiyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.