pendik escort bayan
ak

Sdt "Kargo" Adlı Oyunu Sahneleyecek

27.11.2018 - 11:53, Güncelleme: 27.11.2018 - 11:53
 

Sdt "Kargo" Adlı Oyunu Sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek.Tess Beryy-Hart tarafından kaleme alınan, Aslı Önal'ın Türkçeye çevirdiği,...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek.Tess Beryy-Hart tarafından kaleme alınan, Aslı Önal'ın Türkçeye çevirdiği, Filiz Alpgezmen'in yönettiği oyun, yaşamak için küçücük bir şans arayan insanların, yeni bir yaşama yaptıkları zorlu yolculuğun duygu ve gerilim yüklü hikayesini konu alıyor."Kargo" adlı oyun 29-30 Kasım saat 19.30'da perdelerini seyircisine açacak.Oyun, 1 Aralık saat 14.00 ve 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde yeniden seyircileriyle buluşacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek.Tess Beryy-Hart tarafından kaleme alınan, Aslı Önal'ın Türkçeye çevirdiği,...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), "Kargo" adlı oyunu sahneleyecek.

Tess Beryy-Hart tarafından kaleme alınan, Aslı Önal'ın Türkçeye çevirdiği, Filiz Alpgezmen'in yönettiği oyun, yaşamak için küçücük bir şans arayan insanların, yeni bir yaşama yaptıkları zorlu yolculuğun duygu ve gerilim yüklü hikayesini konu alıyor.

"Kargo" adlı oyun 29-30 Kasım saat 19.30'da perdelerini seyircisine açacak.

Oyun, 1 Aralık saat 14.00 ve 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde yeniden seyircileriyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.