pendik escort bayan
ak

Sdt "Geçmiş Zaman Olur Ki" Oyununu Sahneleyecek

Siyaset 21.11.2018 - 14:33, Güncelleme: 21.11.2018 - 14:33
 

Sdt "Geçmiş Zaman Olur Ki" Oyununu Sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), yerli komedi "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunda kendinden...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), yerli komedi "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunda kendinden ödün vermeyi her zamanki gibi yanlış algılayan Karagöz ile politikanın patikalı yollarında ilerlemeye çalışan Kavuklu'nun öyküsü geleneksel bir üslupla anlatılıyor.Türk geleneksel tiyatrosunun orta oyun türünün farklı bir yorumlanması olan oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 24 Kasım Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), yerli komedi "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunu sahneleyecek.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunda kendinden...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), yerli komedi "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunu sahneleyecek.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunda kendinden ödün vermeyi her zamanki gibi yanlış algılayan Karagöz ile politikanın patikalı yollarında ilerlemeye çalışan Kavuklu'nun öyküsü geleneksel bir üslupla anlatılıyor.

Türk geleneksel tiyatrosunun orta oyun türünün farklı bir yorumlanması olan oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, 24 Kasım Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30'da Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.