pendik escort bayan
ak

Sdt, Ekimde 5 Oyunu Seyirciyle Buluşturacak

Siyaset 19.09.2018 - 11:03, Güncelleme: 19.09.2018 - 11:03
 

Sdt, Ekimde 5 Oyunu Seyirciyle Buluşturacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), ekim ayında 5 farklı oyunla perde açacak.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ekim ayının ilk haftasında...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), ekim ayında 5 farklı oyunla perde açacak.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ekim ayının ilk haftasında 3'ü yeni olmak üzere 5 oyun seyirciyle buluşacak. Yeni sezonda "Ayışığı Sirki", "Lena, Leyla ve Diğerleri" ve "Kargo" isimli oyunlar ilk kez sahnelenecek.SDT, 2018-2019 sezonunun ilk perdesini 3 Ekim'de Muzaffer Kırıkkalp'ın yazıp yönettiği "Ayışığı Sirki" isimli çocuk oyunuyla açacak. Zehra İpşiroğlu'nun kaleme aldığı, Ayşen İnci'nin yönettiği, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun ilk kez 4 Ekim'de seyirciyle buluşacak.Ekim ayının ikinci haftasında ise geçen tiyatro sezonunun beğeni toplayan ve seyredenleri güldüren "Kendime Kıyamam" isimli oyunla seyircisinin karşısına çıkacak SDT, 18-19 ve 20 Ekim'de "39 Basamak" adlı oyunuyla perde açacak.Ayın son haftasında da Tess Berry-Hart'ın yazdığı, Aslı Önay'ın Türkçe'ye çevirdiği ve Filiz Alpgezmen'in yönettiği "Kargo" isimli oyun sahneye konulacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), ekim ayında 5 farklı oyunla perde açacak.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ekim ayının ilk haftasında...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), ekim ayında 5 farklı oyunla perde açacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ekim ayının ilk haftasında 3'ü yeni olmak üzere 5 oyun seyirciyle buluşacak.

Yeni sezonda "Ayışığı Sirki", "Lena, Leyla ve Diğerleri" ve "Kargo" isimli oyunlar ilk kez sahnelenecek.

SDT, 2018-2019 sezonunun ilk perdesini 3 Ekim'de Muzaffer Kırıkkalp'ın yazıp yönettiği "Ayışığı Sirki" isimli çocuk oyunuyla açacak. Zehra İpşiroğlu'nun kaleme aldığı, Ayşen İnci'nin yönettiği, "Lena, Leyla ve Diğerleri" adlı oyun ilk kez 4 Ekim'de seyirciyle buluşacak.

Ekim ayının ikinci haftasında ise geçen tiyatro sezonunun beğeni toplayan ve seyredenleri güldüren "Kendime Kıyamam" isimli oyunla seyircisinin karşısına çıkacak SDT, 18-19 ve 20 Ekim'de "39 Basamak" adlı oyunuyla perde açacak.

Ayın son haftasında da Tess Berry-Hart'ın yazdığı, Aslı Önay'ın Türkçe'ye çevirdiği ve Filiz Alpgezmen'in yönettiği "Kargo" isimli oyun sahneye konulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.