pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sdt 4 İlde Perde Açacak

Siyaset 18.04.2019 - 10:59, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:59
 

Sdt 4 İlde Perde Açacak

Sivas Devlet Tiyatrosu, "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası", "Düş Yakamdan" ve "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunları Sivas, Erzurum, Yozgat ve Zonguldak'ta sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), üç farklı oyunla Sivas, Erzurum, Yozgat ve Zonguldak'ta perdelerini açacak. SDT'den yapılan açıklamaya göre, birbirinden farklı oyunlarla seyircisiyle buluşan SDT, 11-20 Nisan tarihlerinde 3 farklı oyunla, 4 farklı sahnede seyircisiyle buluşacak. SDT, William Shakespeare'in önemli klasiklerinden "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" isimli romantik komedi oyunla 11-13 Nisan'da, bir başka komedi oyunu "Düş Yakamdan" ile 18-20 Nisan'da Sivas'ta Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde seyircisinin karşısına çıkacak.Sivaslı sanatseverlere 2 ayrı oyunla "merhaba" diyecek SDT, "Düş Yakamdan" adlı oyunu 11-13 Nisan'da Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde sahneleyecek. SDT, "Geçmiş Zaman Olur Ki" isimli oyunuyla da 16-17 Nisan arasında Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sahnesinde, 19-20 Nisan tarihlerinde ise Zonguldak Devlet Tiyatrosu sahnesinde seyircisiyle buluşacak.
Sivas Devlet Tiyatrosu, "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası", "Düş Yakamdan" ve "Geçmiş Zaman Olur Ki" adlı oyunları Sivas, Erzurum, Yozgat ve Zonguldak'ta sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), üç farklı oyunla Sivas, Erzurum, Yozgat ve Zonguldak'ta perdelerini açacak.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, birbirinden farklı oyunlarla seyircisiyle buluşan SDT, 11-20 Nisan tarihlerinde 3 farklı oyunla, 4 farklı sahnede seyircisiyle buluşacak.

SDT, William Shakespeare'in önemli klasiklerinden "Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası" isimli romantik komedi oyunla 11-13 Nisan'da, bir başka komedi oyunu "Düş Yakamdan" ile 18-20 Nisan'da Sivas'ta Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde seyircisinin karşısına çıkacak.

Sivaslı sanatseverlere 2 ayrı oyunla "merhaba" diyecek SDT, "Düş Yakamdan" adlı oyunu 11-13 Nisan'da Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde sahneleyecek.

SDT, "Geçmiş Zaman Olur Ki" isimli oyunuyla da 16-17 Nisan arasında Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sahnesinde, 19-20 Nisan tarihlerinde ise Zonguldak Devlet Tiyatrosu sahnesinde seyircisiyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.