pendik escort bayan
ak

Sdt "39 Basamak" Adlı Oyunu Sahneleyecek

Siyaset 15.10.2018 - 12:03, Güncelleme: 15.10.2018 - 12:03
 

Sdt "39 Basamak" Adlı Oyunu Sahneleyecek

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatroları içerisinde bir ilke imza attığı "39 Basamak" adlı oyunu seyircileriyle...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatroları içerisinde bir ilke imza attığı "39 Basamak" adlı oyunu seyircileriyle buluşturacak. SDT'den yapılan açıklamaya göre, her çarşamba 10.30 ve 14.00 saatlerinde "Ayışığı Sirki” isimli çocuk oyunuyla, minik seyircileri heyecanlı ve büyüleyici bir serüvenle buluşturan SDT, yetişkin oyunlarıyla da tiyatro seyircisine perde açmaya devam ediyor. SDT, "Lena, Leyla ve Diğerleri" ile ”Kendime Kıyamam” isimli oyunların ardından, bu hafta “39 Basamak” adlı oyununun 102’nci temsiliyle perdelerini açacak. Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ve heyecan dolu bir dille anlatılıyor.Oyunda Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor. Oyun, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde saat 19.30'da, 20 Ekim Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatroları içerisinde bir ilke imza attığı "39 Basamak" adlı oyunu seyircileriyle...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 100 gösterim yaparak, bölge tiyatroları içerisinde bir ilke imza attığı "39 Basamak" adlı oyunu seyircileriyle buluşturacak.

SDT'den yapılan açıklamaya göre, her çarşamba 10.30 ve 14.00 saatlerinde "Ayışığı Sirki” isimli çocuk oyunuyla, minik seyircileri heyecanlı ve büyüleyici bir serüvenle buluşturan SDT, yetişkin oyunlarıyla da tiyatro seyircisine perde açmaya devam ediyor.

SDT, "Lena, Leyla ve Diğerleri" ile ”Kendime Kıyamam” isimli oyunların ardından, bu hafta “39 Basamak” adlı oyununun 102’nci temsiliyle perdelerini açacak.

Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ve heyecan dolu bir dille anlatılıyor.

Oyunda Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor.

Oyun, 18 ve 19 Ekim tarihlerinde saat 19.30'da, 20 Ekim Cumartesi 14.00 ve 19.30'da seyirciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.